„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST invită tinerii sportivi și artiști să se înscrie în ”Programul MOL de promovare a talentelor”

SPORT și ARTĂ

MOL România și Fundația Pentru Comunitate au deschis înscrierile pentru cea de-a 18-a ediție a Programului MOL de promovare a talentelor, prin care oferă sprijin financiar tinerilor sportivi și artiști cu rezultate foarte bune. Tinerii talentați se pot înscrie în concursul de proiecte până pe data de 15 iunie inclusiv și pot obține sprijin financiar pentru a-și achiziționa materiale, echipament sportiv, instrumente muzicale sau pentru a susține cheltuielile de deplasare la concursuri, festivaluri sau în cantonamente.

Sunt eligibili sportivii și artiștii cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, iar cei interesați pot depune proiectele online pe site-ul Fundației Pentru Comunitate până pe data de 15 iunie 2023 inclusiv. Pot fi înscrise atât proiecte individuale, cât și pentru echipe sportive sau ansambluri artistice.

Cererile vor fi evaluate de două jurii de specialitate. Președintele juriului la secțiunea „Sport” este Violeta Beclea-Székely, vicecampioană olimpică și mondială la atletism și doctor în sport, respectiv violonistul Márkos Albert, concertmaestrul Filarmonicii Transilvania din Cluj, la secțiunea „Artă”.

Program MOL de promovare a talentelor este organizat anual de Fundația Pentru Comunitate din fondurile puse la dispoziție de către compania MOL România. Prin acest program oferim sprijin financiar copiilor și tinerilor talentați în sport și artă, care au obținut rezultate foarte bune la concursuri naționale și internaționale în domeniul sportiv sau artistic și au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea și continuarea carierei. Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru achiziționare de materiale, echipament sau pentru acoperirea cheltuielilor de transport în vederea participării la concursuri, cantonamente, festivaluri sau alte evenimente de profil.

Detaliile programului se găsesc aici. Contul personal necesar pentru înscriere se poate crea aici.

Organizator: Fundaţia Pentru Comunitate
Sponsor: MOL Romania Petroleum Products
Depunerea aplicațiilor:
.
.
SNST este partener MOL România

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST invită tinerii sportivi și artiști să se înscrie în ”Programul MOL de promovare a talentelor”

Un răspuns

  1. Scoala Gim Nr 27 din Timișoara dispune de reale talente in diferite discipline sportive ,sportivi care participa la competiții individual,cât și sportivi talentați in sporturile de echipa