„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST – Grupa CSN Nicolae Navasart

O nouă grupă SNST a fost înfiinţată:

Complexul Sportiv Naţional “Nicolae Navasart” Snagov – http://www.csnnavasart.ro/ – a aderat la Sindicatul Naţional Sport şi Tineret, colegii de aici sunt, de acum, membrii noştri. La întâlnirea de astăzi, 27 iulie 2017, a avut loc şedinţa de constituire a acestei organizaţii şi de alegeri a celor care vor apăra interesele membrilor de aici, iar domnul Liviu Ionică, liderul naţional al CSN-urilor, a primit mandatul de a reprezenta şi această nouă grupă. Problemele discutate au făcut referire la: salarizare, recuperarea unor drepturi în instanţă, sporul de vechime, timpul de muncă, timpul de odihnă, munca suplimentară, munca de noapte, repausul săptămânal, sporul de izolare, transportul salariaţilor şi deficitul de personal.

Pe de altă parte, a fost interesant faptul că aici nu se ştia concret de existenţa sindicatului şi de beneficiile acordate membrilor, nici despre demersurile făcute şi de ceea ce organizaţia noastră a negociat şi a obţinut: primul Contract colectiv de muncă cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi majorarea salariilor cu 20% pentru tot personalul din unităţile teritoriale.

Imagini din incinta complexului care dispune de 5 cabane situate pe malul lacului:

 

Continuăm acţiunile noastre şi, pornind de la ideea că o organizaţie sindicală promovează solidaritatea membrilor şi luptă pentru ca drepturile şi interesele unei categorii profesionale să fie recunoscute şi respectate, suntem convinşi că alături şi de noii membri de la Snagov, vom reuşi să fim o voce unică, mai puternică, un partener de dialog social şi, în acelaşi timp, un pol de putere sindicală pentru Sport şi Tineret. Împreună, prin acţiunile fiecăruia dintre noi, facem diferenţa în fiecare zi.

*Devenim prioritate prin atitudine!
Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST – Grupa CSN Nicolae Navasart

Share on facebook
Distribuie