„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST la DSTMB

Astăzi, 28 iulie 2017, a avut loc întâlnirea cu colegii de la Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti – DSTMB – la sediul din Bulevardul Magheru, nr. 28 – 30, etajul 6, sector 1.

Au fost prezentate acţiunile desfăşurate de sindicat în ultima perioadă, rezultatele obţinute şi avantajele oferite de cardul de membru SNST (reduceri şi oferte primite de la parteneri, bilete de odihnă şi tratament). Ne-au spus despre faptul că îşi măresc echipa – vom promova şi noi anunţul instituţiei de scoatere la concurs a unor posturi:  NE MĂRIM ECHIPA – CĂUTĂM COLEGI

S-a discutat despre problemele cu care se confruntă în activitate, cele mai multe dintre ele sunt comune domeniului nostru: inechităţile salariale, necesitatea elaborării unui regulament de acordare a sporurilor, deficitul de personal din care rezultă supraîncărcarea fişei postului, reglementarea plăţii pentru cumul de funcţii, etc.

Am sesizat o situaţie cu privire la climatizare şi ventilaţie: este foarte cald în birouri şi aparatura de aer condiţionat nu funcţionează! Se stă în curent, cu geamurile şi cu uşile deschise. Solicităm pe această cale, rezolvarea în cel mai scurt timp a problemei referitoare la asigurarea condiţiilor de microclimat pentru aceste locuri de muncă.

În urma solicitării MTS, în vederea constituirii Comisiei de disciplină la nivelul DSTMB, este necesară desemnarea unui membru titular şi a unui membru supleant. În perioada următoare, colegii de la DTSMB vor alege un lider al grupei care să susţină interesele membrilor de aici şi să se implice în acţiunile sindicatului.

Prin vizitele la colegii din ţară şi prin fotografiile postate, încercăm şi să  ne cunoaştem mai bine între noi, să VALORIZĂM OAMENII care lucrează în SPORT şi TINERET, să arătăm importanţa muncii lor şi rezultatele obţinute de ei!

Mai jos câteva imagini din activitatea DSTMB:

 

 

Vom continua întâlnirile şi vizitele noastre, considerând că atât coeziunea, cât şi comunicarea la nivel de grup sunt importante în orice organizaţie, pentru ca aceasta să evolueze, iar revendicările sale să găsească răspuns.

*Devenim prioritate prin atitudine!
Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST la DSTMB