„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST CCSS Tei – membri activi

La solicitarea colegilor de la Complexul Sportiv Studențesc Tei, a avut loc o întâlnire pe teme sindicale. Au fost aproape două ore de discuții pe diferite probleme ce țin de lipsa de personal, drepturile salariale, acțiunile în instanță dar și pe modificările salariale anunțate a avea loc începând cu 1 ianuarie.

“Am ales să nu cedăm, să nu ne plângem și să nu dăm din umeri spunând: „nu avem ce face”. De aceea, am înființat împreună cu colegii mei, de mai bine de un an, propria grupă sindicală, unde ne-am strâns 30 de membri și ne-am alăturat Sindicatului Național Sport și Tineret. Ne regăsim în această organizație sindicală alături de ceilalți colegi din sistem care au ales să lupte cu adevărat prin toate formele sindicale, care nu au cedat și doresc îmbunătățirea condițiilor de muncă și a salarizării. Nu suntem “împotrivă”, ne preocupă doar lupta “pentru” un sistem în care normalitatea să redevină firească, și nu doar o excepție.”

În dezbaterile cu colegii despre atât despre ultimele noutăți cu privire la salarizarea noastră, cât și despre diferitele probleme profesionale, s-a evidențiat dorința de a contribui în activitatea sindicală deopotrivă a celor mai tineri, dar și a celor cu experiență mai mare în domeniu, iar delegația grupei SNST CCSS Tei a anunțat că va participa la următoarea întrunire a membrilor.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Afiliat Publisind

Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST CCSS Tei – membri activi