„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST are un nou site

snst.ro a migrat pe o nouă platformă

Noul site conține date actualizate despre organizație, oferă acces rapid și ușor la informații, precum și o modalitate mult mai simplă de interacționare. Siteul are un design nou, și o structură intuitivă, iar paginile oferă informații detaliate cu privire la comunicate, articole, formulare și o secțiune nouă pentru oferte / avantaje / beneficii pentru membri.

Portarea unui site este un proces complex, dar necesar la un moment dat în orice domeniu. Fie că vorbim de un site de prezentare, de un forum, de un site de e-commerce, sau poate de un simplu blog, odată cu trecerea timpului, lucrurile se schimbă şi este nevoie de un design nou sau de o schimbare de platformă.

Odată cu lansarea noului site SNST a fost îmbunătățită gama de oferte pentru membri, sunt adăugate noi butoane de acces și veți observa o simplificare a descărcării și transmiterii de formulare / tipizate. Însă nu ne vom opri aici, deoarece avem în vedere și alte update-uri pe care le vom face periodic, în baza sugestiilor primite de la colegi.

Cu convingerea că am reușit să vă stârnim curiozitatea și să vă transmitem măcar o parte din entuziasmul nostru vă invităm să ne trimiteți cât mai multe comentarii legate de experiența oferită de noua platformă și propuneri de îmbunătățire pentru www.snst.ro .

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST are un nou site

4 răspunsuri