„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST a semnat Contractul colectiv de muncă la Galați

2022-2024

Clubul Sportiv Municipal “Dunărea Galați” are primul său Contract colectiv de muncă la nivel de unitate, conducerea unității și Sindicatul Național Sport și Tineret au o convenție scrisă pentru următorii doi ani, document care apără și promovează interesele ambelor părți și are valoare normativă, funcționând ca un cod al muncii valabil doar pentru semnatari. De acum, salariații CSM Dunarea Galați sunt protejați prin prevederile CCM, care a fost încheiat pentru o perioadă de doi ani.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Galați, după verificarea și înscrierea dosarului, a transmis confirmarea înregistrării Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate încheiat între CSM și SNST:

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL ,,DUNAREA GALATI” înființat in 1958, continuator al Clubului sportiv orășenesc Galați cu secțiile de performață: fotbal, box, lupte, haltere, kaiac-canoe, înot și gimnastică. De-a lungul anilor au apărut secții noi de performanță ajungând la forma actuală care cuprinde următoarele secții: atletism, box, kaiac-canoe, haltere, hochei pe gheață, lupte libere, lupte greco- romane, patinaj artistic, patinaj viteza, taekwondo wtf, tenis și sambo.

Calitatea de membru SNST:
Beneficii / avantaje / asigurări

Adeziune online

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective de muncă la nivelul unităților din Sport și Tineret, obiectivul propus este de a semna CCM-uri pentru toate grupele.

office@snst.ro / 0784.116.973 / www.snst.ro

Echipa SNST

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST a semnat Contractul colectiv de muncă la Galați