„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST a semnat Contractul colectiv de muncă cu CSN Poiana Brașov

SNST-CSN / CCM 2023-2025

Miercuri, 7 iunie 2023, la Poiana Brașov, a avut loc ședința de negocieri colective dintre reprezentanții Complexului Sportiv Naţional Poiana Brașov și ai Sindicatului Național Sport și Tineret. Părțile de comun acord au procedat la negocierea efectivă a Contractului colectiv de muncă pentru salariații acestei unități, au căzut de acord asupra clauzelor contractuale, drept pentru care Contractul a fost semnat.

Complexul Sportiv National Poiana Brasov are in componenta Hotelul Olimpic, Hotelul Caraiman, un stadion in incinta caruia se afla o pista de alergare, teren de fotbal, gropi cu nisip pentru sarituri, sector de sarituri cu prajina, sector de sarituri in inaltime, sector pentru aruncarea greutatii si aruncarea ciocanului.Un alt obiectiv important este sala de lupte dotata cu saltele si aparate de forta.

Sportivii cazați la acest Complex Sportiv Național au la dispoziție:

– Restaurantele Olimpic și Caraiman,

– Patinoar,

– Sala Polivalentă Ruia (sală ce are în componență: sală de sport, sală de forță și grup de refacere – în această sală se pregătesc mai mult de 10 luni pe an Loturile Olimpice de Scrimă și cele de Judo),

– Grupul de Refacere de lângă Stadion cu următoarele componente: bazin, jacuzi, saună, masaj aqval și refacere medicală, Sala de Haltere și Sala de Forță.

  ?  SNST

La negocierea clauzelor şi la încheierea contractelor colective de muncă părţile sunt egale şi libere.

Clauzele contractelor colective de muncă produc efecte după cum urmează:

a)pentru toţi angajaţii/lucrătorii din unitate, în cazul contractelor colective de muncă încheiate la acest nivel;

b)pentru toţi angajaţii/lucrătorii încadraţi în unităţile care fac parte din grupul de unităţi pentru care s-a încheiat contractul colectiv de muncă şi care sunt semnatare ale contractului.

Conform normelor actuale, toate documentele se completează în trei exemplare originale, urmând ca după verificarea și înregistrarea la ITM să rămână câte un exemplar pentru fiecare parte: unitatea angajatoare, inspectoratul de muncă și sindicat. Primul pas pentru a ajunge la negocieri cu angajatorul este ca sindicatul să obțină reprezentativitatea la nivelul unității. Judecătoria sector 3 București a constatat că SNST este reprezentativ la nivelul acestei instituții și astfel a fost îndeplinită și această condiție.

 ?  Avantaje

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective la nivelul tuturor unităților din Sport și Tineret, dar și actualizarea / reînnoirea contractelor expirate; obiectivul propus este acela de a avea CCM în toate grupele. Tot mai mulți colegi din Sport și Tineret se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare la organizație.    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

   Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică

 ? Membrii SNST sunt asigurați

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST a semnat Contractul colectiv de muncă cu CSN Poiana Brașov

Un răspuns

  1. We are for preparation of track and field in Poiana Brasov and we want to ask about how much does it cost to use the track and field stadium
    Thank you