„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST a obținut noi reprezentativități la nivel de unitate

Clubul Sportiv Municipal Sibiu și Clubul Sportiv Crișul Oradea

Judecătoria sectorului 3 București a constatat astăzi, 2 iunie 2022, că Sindicatul Național Sport și Tineret este reprezentativ la nivel de unitate pentru încă două instituții din Sport și Tineret: dosarul nr.12287/301/2022 și dosarul nr.12289/301/2022. După ce Hotărârile Instanței vor deveni definitive, sindicatul va demara negocierile colective la nivelul acestor unități.

Obținerea reprezentativității SNST la nivel de unitate este pasul premergător negocierii Contractului colectiv la nivel de unitate. Obiectul negocierii colective privește printre altele: condițiile de muncă, sănătatea și securitatea în muncă, programul zilnic de muncă, dreptul la concedii și zile libere, timpul de repaus, pregătirea și perfecționarea profesională, măsuri de protecție în cazul disponibilizării/concedierii/descentralizării, alte drepturi sau obligații asupra cărora părțile convin și care se afla într-o legătură de dependență cu raporturile de muncă.

Oferta Orange SNST

Reprezentativitatea, potrivit legii, este un atribut al organizațiilor sindicale care conferă statutul de partener social abilitat să își reprezinte membrii în cadrul dialogului social instituționalizat. Dialogul social este procesul voluntar prin care partenerii sociali se informează, se consultă și negociază în vederea stabilirii unor acorduri în probleme de interes comun. Spre exemplu, un sindicat reprezentativ își poate reprezenta membrii la încheierea unui contract colectiv de muncă cu un anumit angajator. Ca atare, simplul fapt al constituirii unui sindicat nu este suficient pentru anumite proceduri, acesta trebuind să fie și reprezentativ pentru obținerea unor beneficii suplimentare.

Oferta Forest-Spa SNST

SNST continuă lupta pentru apărarea drepturilor și intereselor salariaților din Sport și Tineret, pentru aceasta este nevoie să avem grupe sindicale puternice, pregătite să riposteze și să apere membrii.

Oferta Ok Medical SNST

*SNST este reprezentativ:

  • la nivel de unități prin hotărâri ale instanțelor,
  • la nivel de sector de activitate prin afilierea la Federația PUBLISIND,
  • la nivel de grup de unități prin afilierea la Federația PUBLISIND.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST a obținut noi reprezentativități la nivel de unitate