„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Ședință la minister

Convocare / Anunţ privind intenţia de începere a negocierilor colective

În data de 11 mai 2022, ora 12.00, la etajul 8, Ministerul Sportului, a avut loc ședința Grupei SNST București – Tineret/Sport. În prima sesiune a întâlnirii a participat Secretarul de stat MS, Flavius Sirop. Cu ocazia acestei întrevederi oficiale, organizația sindicală a anunțat că inițiază negocierile colective în conformitate cu prevederile art. 129 din Legea 62/2011 a dialogului social.

Subiecte multiple, pe ordinea de probleme comune atât pentru colegii din Sport / Tineret:
– Nivelul de salarizare,
– Conditiile de munca,
– Contract / Acord colectiv de muncă,
– Comisia paritara
– Comisia de dialog social
– Vouchere de vacanta
– Sporuri
– Beneficii, avantaje, asigurari

Anunț cu privire la intenția de inițiere a negocierilor colective:

Sindicatul Național Sport și Tineret, membru PUBLISIND, în temeiul art. 135 alin. (1) lit. a din Legea 62/2011 a dialogului social, va manda Federația PUBLISIND să realizeze inițierea, negocierea și semnarea Contractului colectiv de muncă și a Acordului colectiv privind raporturile de muncă ale funcționarilor publici la nivelul Grupului de unități Ministerul Sportului, prin adresa nr.209/SNST/19.05.2022.

*Federația PUBLISIND este reprezentativă la nivelul sectorului de activitate Administrație publică, Activități ale organizațiilor extrateritoriale, conform Sentinței civile nr.10RZ din 09.10.2018 emisă de Tribunalul București.

În acest sens, în temeiul art.129 din Legea 62/2011 a dialogului social, Publisind va solicita Ministerului Sportului inițierea negocierii Contractului colectiv de muncă și Acordului colectiv privind raporturile de muncă ale funcționarilor publici la nivelul Grupului de unități Ministerul Sportului, ținând cont că la data de 9.06.2022 acestea își încheie aplicabilitatea ca efect al prevederilor art.20 din Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.  Anunțăm pe această cale toate părţile îndreptăţite să participe la negocierilor colective.  CCM-ul aflat în vigoare poate fi găsit pe site-ul ministerului și al sindicatului / informații publice, CCM. Comunicările / propunerile pentru noile contracte și acorduri / înscrierile de participare pot fi trimise prin e-mail: federatia.publisind@gmail.com / office@snst.ro sau WhatsApp: 0784.116.973.

Echipa SNST/PUBLISIND

Sindicatul Național Sport și Tineret: Ședință la minister