„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST la SCM DEVA

Astazi, 20.09.2018, SNST a organizat o intalnire cu colegii de la Sport Club Municipal DEVA.

Sport Club Municipal Deva a fost înființat în anul 2005 în baza Legii Educației Fizice și Sportului nr. 69/2000 și a Hotărârii de Guvern 1438/2005. Activitatea clubului a început cu patru secții – atletism, judo, handbal, tenis de câmp – și cu aproximativ 50 de sportivi. În prezent în cadrul clubului își desfășoară activitatea șapte secții, noile secții fiind cele de gimnastică, bob – sanie – skeleton și tir cu arcul, iar numărul sportivilor este de aproximativ 100.    Începând cu anul 2012, SCM Deva asigură baza sportivă și suport logistic pentru funcționarea la Deva a Centrului Național de Judo Deva.      Sport Club Municipal Deva a avut o evoluție ascendentă, reușind să se impună printre unităţile de elită ale sportului de performanţă din ţara noastră, având rezultate valoroase în special prin sportivii de la judo, atletism, tir cu arcul, tenis de câmp și skeleton. www.scmdeva.ro

In sedinta care a avut loc la sediul clubului au fost discutii pe diferite probleme ce tin de pregatirea profesionala, drepturi salariale, dar si pe probleme pe care le intampina colegii in exercitarea atributiilor de serviciu.

S-a evidentiat dorinta de a contribui in activitatea sindicala deopotriva a celor mai tineri, dar si a celor cu experienta si care la unison vor sa participe la schimbare. In urma alegerilor democratice, urmeaza sa isi desemneze reprezentanti in conducerea sindicatului.

Le uram succes in demersurile pe care le vor face si la cat mai multe rezultate pentru colegii pe care ii reprezinta.

In continuare, pentru colegii din teritoriu care vor sa stabileasca intalniri cu conducerea sindicatului o pot face prin e-mail: snst.contact@yahoo.com .

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST la SCM DEVA

Share on facebook
Distribuie