„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST la DJST Hunedoara

Joi, 20.09.2018, in sala de consiliu a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Hunedoara – www.djsthunedoara.ro – , a avut loc sedinta cu membrii organizatiei noastre. Intalnirea a fost programata ca urmare a solicitarii liderului grupei, iar discutiile s-au axat pe pregatirea dosarelor in vederea actiunilor in instanta ce vor fi introduse de SNST. Procesele vor viza acordarea nivelului maxim salarial aflat in plata, sporul de vechime si plata retroactiva a acestor drepturi.

In cele aproximativ doua ore, cat s-a desfasurat sedinta, am avut parte de un dialog fructuos in care s-au dezbatut problemele cu care se confrunta colegii din cadrul directiei, urmand ca impreuna sa gasim cele mai bune solutii si sa actionam in interesul membrilor. Le uram succes in demersurile pe care le vor face, le multumim pentru invitatie si pentru sprijinul acordat organizatiei inca de la infiintare – o grupa care a fost alaturi in toate actiunile SNST.

In timpul sedintei am primit mesaje de la mai multe grupe din tara prin care am fost sesizati ca fondurile alocate de MTS pentru salarii sunt insuficiente pentru perioada urmatoare. In continuare suntem parte a unui sistem complet nefunctional, in care angajatorii nu sunt lasati sa compenseze din fondurile proprii deficientele din salarizare, in timp ce la rectificare MTS-ul pierde sume consistente pentru ca nu au fost utilizate.

Am plecat de la Deva apasat de privirile si vorbele colegilor care spun ca nu mai pot trai cu o leafa umilitoare, dupa zeci de ani de munca in slujba MTS-ului. Am fost in mijlocul unor “OAMENI, ACOLO SI EI, CARE STIU DUREROS CE E SUTA DE LEI !” (A.P).

Andy Nagy

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST la DJST Hunedoara

Share on facebook
Distribuie