„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Salariații au protestat pe teren – campioanele au stat pe margine!

Ministrul Novak refuză dialogul

Indiferența cu care își tratează ministrul Novak subordonații și refuzul acestuia de a dialoga cu protestatarii de la CSN Sala Polivalentă cauzează probleme Sportului! Protestul s-a mutat astăzi pe terenul de sport, campioanele de la CSM București fiind nevoite să stea pe margine în timp ce protestatarii, care au ocupat suprafața de joc, și-au scandat revendicările. Ei cer demisia directorului adjunct și venirea ministrului:
“Demisia! / Demisia!”
“Să vină ministrul! / Să vină ministrul!”
vezi video – click aici
.
Aflați în a doua zi de conflict, salariații de la Sala Polivalentă București au rămas după program pentru a-și continua protestul. Nici astăzi ministrul tineretului și sportului nu a putut fi contactat de reprezentanții sindicaliștilor, Eduard Novak nu a avut nici timp și nici interes să asculte problemele celor care muncesc în sport. Adresele trimise de SNST, prin care s-a solicitat dialogul în urmă cu mai mult de o săptămână, au rămas fără nici un răspuns din partea MTS! Conflictul se agravează, la CSN Polivalentă există o stare de nemulțumire care se accentuează, iar revolta salariaților împotriva directorului adjunct, Ștefan Clinceanu, este din ce în ce mai mare.
.
În video momentul în care antrenorul CSM București vrea să intre cu sportivele pe teren,
dar suprafața este ocupată de protestatari vezi video – click aici
“Nu plecăm! / Nu plecăm!”
“Să vină ministrul! / Să vină ministrul!”
În cazul în care ministrul îi va sfida în continuare pe salariați, există riscul ca antrenamentele și activitățile sportive programate să fie boicotate până la soluționarea conflictului.
Solicităm încă o dată prezența ministrului, conflictul cu directorul adjunct este ireconciliabil, iar singura soluție este demiterea imediată a acestuia.
Mâine, 12 martie, este stabilită o nouă întrunire a grupei SNST. Revenim cu detalii aici: Sindicatul Național Sport și Tineret
Echipa SNST

Sindicatul Național Sport și Tineret: Salariații au protestat pe teren – campioanele au stat pe margine!