„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

A doua zi de protest la CSN Sala Polivalentă București

Cerem demiterea directorului adjunct!

Astăzi, 11.03.2021, angajații Sălii Polivalente din București, au declanșat un nou protest spontan, întrerupând activitatea și solicită insistent demiterea directorului adjunct al unității. De asemenea, este cerută intervenția urgentă a ministrului tineretului și sportului Eduard Novak pentru soluționarea conflictului.

Colectivul CSN Sala Polivalentă reclamă climatul de lucru, care se desfășoară într-o atmosferă de teroare, amenințări și uimilințe, unii dintre angajați recurgând la tratament medical în urma traumelor suferite.

Sunt acuzații grave împotriva directorului adjunct, numit politic, detașat de la Birou Parlamentar – Camera Deputaților, fără a prezenta la dosar CV-ul și cu experiență zero în domeniul administrativ.

Conflictul este ireconciliabil, angajații se simt hărțuiți, grav umiliți și sunt hotărâți să nu reia lucrul până ce directorul adjunct nu va fi schimbat.

Blocarea activității va însemna suspendarea antrenamentelor  loturilor de sportivi, a competițiilor și perturbarea calendarului federațiilor sportive naționale.

Ministrul a fost informat cu privire la conflictul de muncă și a fost transmisă o sesizare către Comisia de disciplină a Ministerului Tineretului și Sportului cu privire la comportamentul agresiv si neprofesional al directorului adjunct. De asemena, angajații vor înregistra o plângere colectivă de hărțuire și abuz împotriva lui Clinceanu Ștefan și va fi sesizat Secretariatul General al Guvernului pentru a dispune încetarea detașării acestui individ, care nu știe să lucreze cu oamenii, ci numai să amenințe și să jignească.

Echipa SNST

Sindicatul Național Sport și Tineret: A doua zi de protest la CSN Sala Polivalentă București