„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Recuperare contravaloare/vouchere de vacanta pentru salariatii federatiilor sportive nationale

Sindicatul National Sport si Tineret, in calitate de reprezentant al membrilor sai, conform Legii Dialogului Social, anunta ca in perioada urmatoare va demara procedurile prealabile pentru a cere in instanta acordarea voucherelor de vacanta pentru salariatii federatiilor sportive nationale.

Ministerul Tineretului si Sportului a refuzat si refuza sa aloce fondurile necesare acestor tichete desi SNST a solicitat in mod repetat, inca de la inceputul anului, acordarea acestor drepturi si pentru cei care muncesc in sport, in cadrul FSN-urilor. In conformitate cu prevederile OUG nr. 46/2017, toti angajatii federatiilor sportive nationale, personal platit din fonduri publice, sunt indreptatiti sa primeasca aceste vouchere, iar MTS-ul nu se poate apara sustinand ca nu au fost alocate fonduri bugetare pentru plata acestor drepturi salariale intrucat acestuia ii revine obligatia de a efectua demersurile necesare in vederea alocarii de fonduri.

Toti salariatii care doresc sa se inscrie in aceasta actiune comuna prin care vom solicita MTS-ului sa acorde fiecaruia dintre reclamanti o despagubire echivalenta cu contravaloarea tichetelor/voucherelor de vacanta o pot face la e-mail: snst.contact@yahoo.com.

Facem precizarea ca aceste actiuni vor fi promovate si sustinute de sindicat pentru salariatii membri ai organizatiei in baza imputernicirilor acestora, iar pentru a deveni membru descarcati adeziunea de aici: Adeziune SNST.

Echipa juridic SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Recuperare contravaloare/vouchere de vacanta pentru salariatii federatiilor sportive nationale