„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Anunt concurs angajare

Informare cu privire la organizarea unui concurs de ocupare pe perioada nedeterminata a postului de consilier, grad profesional I, la Complexul Sportiv National “Lia Manoliu” (www.csnliamanoliu.ro ):

ANUNT ORGANIZARE CONCURS 

Inscrierile se fac personal, pe baza cererii de inscriere si a documentelor specificate in anuntul de examen, ce vor fi depuse în perioada 20.09.2018 – 03.10.2018 – in intervalul orar 08.00-16.00 (luni – joi), 08.00 – 14.00 (vineri), la sediul Complexului Sportiv “Lia Manoliu”, din Bucuresti, B-dul Basarabia nr. 37-39, sectorul 2, cladirea administrativa, la secretariatul comisiei de concurs dna. Badescu Gherghina.

In conditiile in care angajatorii din subordinea Ministerului Tineretului si Sportului se confruntă cu un deficit de personal tot mai accentuat, iar atractivitatea pentru posturile scoase la concurs este tot mai redusa, SNST a solicitat conducerii ministerului proceduri urgente pentru solutionarea lipsei de personal. Iesirile masive la pensie, dar si o pondere semnificativa de plecari din sistem catre alte domenii mult mai bine platite au dus la supraincarcarea personalului existent cu sarcini si munca suplimentara.

Codul muncii  Art. 4 .
1. Munca fortata este interzisa.
2.Termenul munca fortata desemneaza orice munca sau serviciu impus unei persoane sub amenintare ori pentru care persoana nu si-a exprimat consimtamantul in mod liber.

Reamintim ca orice activitate care este prestata in afara timpului de lucru constituie munca suplimentara care trebuie compensata conform prevederilor legale. SNST va actiona in vederea corectarii unor situatii, desi stim ca aceste interventii deranjeaza spiritul lucrativ sau oratoric al unora din conducerea ministerului, iar altii vad in amenintarea personalului cu demiterea, o solutie pentru a forta munca fara sa-si plateasca salariatii.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Anunt concurs angajare