„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Procedura prin care MTS va da banii. OMTS în M.Of.

Drepturi plătite retroactiv personalului din aparatul central și unități subordonate

În Monitorul Oficial al României nr.465/04.05.2021 a fost publicat Ordinul Ministerului Tineretului și Sportului privind stabilirea procedurii de efectuare a plății sumelor prevăzute prin hotărâri judecătorești având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite în favoarea personalului din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului – aparatul central și unități subordonate, devenite executorii în perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2021.

 

A

Documentul integral, aici: Monitorul Oficial al României nr.465/04.05.2021

Având în vedere faptul că multe acțiuni în instanță ale salariaților din Sport și Tineret cu privire la plata unor drepturi sunt definitive sau pe cale de a deveni executorii, ministerul își pregătește cu acest ordin procedura prin care va achita restanțele către angajații săi. În ultimii ani, SNST a făcut nenumarate solicitări către MTS pentru a reglementa unele situații pe cale administrativă, dar decidenții s-au opus sistematic. S-a ajuns astfel în situația în care ministerul a pierdut în multe dintre acțiunile de grup sau individuale și va plăti mult mai mult decât dacă respectau drepturile salariaților, acum MTS-ul va achita drepturile retroactiv, penalități, dobânzi, inflație și cheltuieli de judecată.

SNST susține toate acțiunile pe care membrii vor să le înregistreze la instanțele de judecată, toți cei care doresc să ceară retroactiv drepturile salariale încălcate sunt rugați să ne transmită solicitarea la adresa de e-mail: office@snst.ro.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Procedura prin care MTS va da banii. OMTS în M.Of.