„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Pe cine vrea MTS-ul la conducerea CSN Arcul de Triumf

HG-ul de înființare mai așteaptă

Andreea Ogararu și Cristian Topescu Jr. vor fi desemnați pentru conducerea și administrarea noului Complex Sportiv Național Arcul de Triumf. Deși nu s-au obținut toate avizele și nici Hotărârea de înființare a CSN-ului nu a fost adoptată, ministerul se preocupă de posturile de directori ale acestei viitoare subordonate. Surse din MTS ne-au dat informația, conducerea ministerul a stabilit și în scurt timp vor fi emise deciziile, CSN Arcul de Triumf va fi condus în tandem de cei menționați mai sus.

HG privind înfiinţarea Complexului Sportiv Naţional “Arcul de Triumf ” / Proiect – click aici

Acum, după ce s-a rezolvat problema directorilor, rămâne de văzut cum va fi ocupată schema de personal (20 posturi) , câți se vor înscrie la concurs având în vedere salarizarea din subordonatele MTS. Apoi, e cunoscut faptul că în Sport și Tineret ministerul a blocat scoaterea la concurs a posturilor vacante, suntem singurul domeniu care nu poate face angajări din cauza bugetului prost alocat de minister.

Pentru înființarea Complexului Sportiv Național”Arcul de Triumf”, sunt necesare fonduri în valoare de 3000 mii lei (3 milioane de lei n.r.), fonduri asigurate pentru anul 2021 din bugetul Ministerului Tineretului și Sportului, la capitolul 67.01”Cultură recreere și religie”, titlul 51”Transferuri între unități ale administrației publice”. In această sumă sunt incluse și costurile pentru taxe, avize, cheltuieli de personal și punerea în funcțiune a complexului sportiv”, se arată în proiectul de Hotărâre. Apoi, pentru funcționarea Complexului Sportiv Național”Arcul de Triumf” este prevăzută suma de 15 milioane de lei pe an, în următorii patru ani.

Sperăm că experiența celor doi se va dovedi utilă în buna administrare a Stadionului Național de Rugby și urmărim cu interes procedura, anunțurile de scoatere a posturilor la concurs și desfășurarea transparentă a acestora.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

Adeziune online

*Susține organizația care te susține!

Sindicatul Național Sport și Tineret: Pe cine vrea MTS-ul la conducerea CSN Arcul de Triumf