„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă grupă, SNST – FRTM

Preluăm serviciul și obținem avantaj

Colegii din cadrul Federației Române de Tenis de Masă s-au alăturat echipei SNST și au trimis adeziunile la sindicat. Apreciem inițiativa de a veni alături și le urăm succes în demersurile pe care le vor face pentru a obține cât mai multe rezultate pe linie sindicală.  De asemenea, îî felicităm pentru rezultatele obținute la turneul preolimpic de la Gondomar – debut și meci perfect! România a învins Italia cu 3 – 0 după o prestație demnă de statutul de campioană europeană. Ținem pumnii pentru meciurile care vor urma. Victoria ne va asigura prezența între cele 16 echipe olimpice. Hai România!

“Oamenii din sport sunt cei care nu se lasă descurajați și reușesc să mențină direcția către visul propus. În tenisul de masă românesc suntem pe drumul cel bun. Tot ce am construit în ultimii mulți ani pare să fie ceea ce trebuie. Ne-am obișnuit cu rezultatele valoroase la toate nivelurile și avem știința obținerii lor. Avem, în continuare, sportivi și antrenori care ne încântă cu reușitele lor, ei sunt cheia ecuației în orice înfruntare.” sursa: facebook / FRTM

În ultima perioadă, numărul mare de adeziuni a evidențiat tot mai mult dorința de a veni în echipă, de a contribui la activitatea sindicală, deopotrivă a colegilor mai tineri, dar și a celor cu experiență și care vor să participe la schimbare. Este nevoie să înlăturăm acest ping-pong pe care decidenții îl fac cu drepturile salariaților din federațiile sportive naționale atunci când ne sunt invocate și prevederi pentru bugetari dar și cele pentru salariații din zona privată, în funcție de cum le este mai convenabil.

Urmare a solicitărilor primite de la membri, în cel mai scurt timp va fi organizată o ședință cu toți cei care au venit de curând în organizație. În cadrul întâlnirii vom dezbate propunerile de organizare și problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care ne desfășurăm activitatea. Până la data întâlnirii vă puteți înscrie completând adeziunea.

vreau să devin membru SNST – descarcă Adeziunea

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Federatia Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă grupă, SNST – FRTM