„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Noi membri alături de noi, grupa SNST – FR Judo

Salariații din Federația Română de Judo au luat iniţiativa şi s-au alăturat organizaţiei, astăzi au fost înregistrate adeziunile prin care aceștia au devenit membri ai Sindicatului Național Sport și Tineret. Îi felicităm pentru pasul făcut și pentru decizia de a veni în echipă. Le dorim succes în demersul lor de a obţine cât mai rapid rezultate pe linie sindicală şi le urăm să aibă în continuare cât mai multe reușite în activitate! 

Este foarte important ca inițiativa lor să fie una comună, susținută de cât mai mulți dintre angajații din celelalte federații, să identificăm interesele comune și să acționăm împreună. Cei care muncesc în cele 74 de federații sportive naționale existente în România, reprezintă o forță. Acționând în echipă, uniți de aceleași interese, salariații din federații vor fi ascultați și luați în seamă.    

                                 

Colegii din federațiile sportive, deşi muncesc la cel mai înalt nivel din sport, acolo unde se obțin performanțele și recordurile, au fost uitaţi la salariul minim pe economie. Lucrătorii din FSN-uri, ocupaţi cu performanţa şi fără să fie reprezentaţi de sindicat, nu au beneficiat de majorări salariale în ultimii ani. SNST a cerut aceleași drepturi pentru toți cei care muncesc în sport și tineret, dar factorii decidenți ne-au dat prin Legea nr.287/2018 o majorare inechitabilă, numai pentru “funcțiile de specialitate”.  

Pentru reprezentarea sindicală a acestui grup de unităţi – Federațiile Sportive Naționale, ne organizăm la nivelul fiecărei federații prin înființarea grupei și alegerea conducerii sale. Colegii care nu se pot constitui într-o grupă cu minim 10 membri, pot adera la grupa FSN  deja formată. Conform Art.12  (1)  din Statutul SNST “Grupele vor avea un efectiv de minim 10 membri de sindicat. Acolo unde numărul de membri nu permite înființarea unei grupe, aceștia se pot afilia prin adeziune directă.”  Colegii din toate federațiile sportive naționale se pot afilia oricând la SNST, iar primul pas este să completeze și să ne trimită adeziunea.                vreau să devin membru SNST – descarcă Adeziunea

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Federatia Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Noi membri alături de noi, grupa SNST – FR Judo