„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă grupă SNST: CSS Triumf Bucureşti

Colegii de la Clubul Sportiv Şcolar Triumf Bucureşti au venit în rândurile noastre, devenind membrii Sindicatului Naţional Sport şi Tineret. La sediul clubului a avut loc şedinţa de înfiinţare a grupei, iar în urma alegerilor au fost aleşi liderul şi viceliderul organizaţiei.  Schimbarea depinde de voinţa noastră, de hotărârea de a ne uni în jurul unui nucleu comun având încrederea că vom rezolva multe dintre problemele cu care ne confruntăm şi că vom întări poziţia organizaţiei noastre în parteneriatul iniţiat cu Ministerul Tineretului şi Sportului.

Clubul Sportiv Şcolar Triumf, instituţie publică, infiinţat în anul 1958, se află în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului şi este profilat pe selecţia, pregătirea şi instruirea copiilor şi juniorilor. Clubul este organizat în prezent în 15 secţii sportive, astfel: atletism, canotaj, gimnastică artistică, gimnastică aerobică, gimnastică ritmică, înot, kaiac-canoe, hochei pe gheaţă, patinaj artistic, polo, rugby, sărituri în apa, scrimă, tir (glonţ), tir (talere).

Le dorim succes noilor membri şi suntem convinşi că împreună schimbăm lucrurile, ne apărăm drepturile şi ne facem cunoscută poziţia ca partener de dialog social în relaţia cu MTS, acum când ne-am  impus ca organizaţie implicată, reprezentativă în domeniul nostru de activitate, sindicat al celor din Sport şi Tineret la nivel naţional.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă grupă SNST: CSS Triumf Bucureşti