„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă grupă SNST – CCS Reșița

SNST partener de dialog social în relația cu angajatorul

Sindicatul Național Sport și Tineret a primit noi membri, colegii de la Casa de Cultură Studențească Reșița s-au înscris în sindicat, au trimis adeziunile și au înființat propria grupă – SNST CCS Reșița.

CCS Reșița promovează și desfăşoară cu tinerii și studenții activităţi culturale și artistice cu specific românesc, manifestări sportive, turistice, educative și recreativ-distractive.

Le dorim succes noilor membri de la CCS Reșița și suntem convinși că împreună schimbăm lucrurile, ne apăram drepturile și ne facem cunoscută poziția de partener de dialog social în relația cu angajatorul, ministerul și cu ceilalți factori de decizie. SNST este o organizație implicată, ce reprezintă la nivel național interesele salariaților din Sport și Tineret.

CCM pentru toți membrii SNST – un proiect prin care am demarat negocieri ale Contractelor colective de muncă la nivel de unitate pentru toate instituțiile din Sport și Tineret!

Tot mai mulți colegi se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare din partea celor care doresc ca împreună să schimbăm lucrurile. Pentru colegii care vor să devină membri SNST, formularul de înscriere poate fi găsit aici:

    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă grupă SNST – CCS Reșița