„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

MS a transmis Regulamentul de acordare a voucherelor de vacanță

MFTES încă (nu) lucrează

Ministerul Sportului a emis Ordinul privind aprobarea Regulamentului de acordare a voucherelor de vacanță pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul Ministerului Sportului și din instituțiile publice din subordinea acestuia. Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse încă lucrează la elaborarea Regulamentului. Deși suntem în luna mai, salariații acestui domeniu nu știu când vor primi voucherele de vacanță. Având în vedere programările concediilor făcute la nivelul fiecărui angajator, perioadele până la care care pot fi folosite voucherele de vacanță, există riscul ca mulți dintre colegi să piardă aceste drepturi, de aceea SNST va solicita din nou MFTES să urgenteze procedura.

Voucherele de vacanță aferente anului 2021 se emit doar pe suport electronic.

Odată ce a primit voucherele de la angajator, beneficiarul alege agenția, hotelul, pensiunea sau unitatea de cazare unde dorește să meargă în vacanță.

Voucherele de vacanță nu sunt transmisibile. Pot fi folosite doar de către titular, pe baza actului de identitate. Vânzarea voucherelor este interzisă.

Regulamentul de acordare a voucherelor de vacanță / MS și unități subordonate:

OMS 408 regulament vouchere vacanta 2022 2026

Sindicatul Național Sport și Tineret: MS a transmis Regulamentul de acordare a voucherelor de vacanță