„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

MTS a găsit soluția problemelor din Sportul Românesc!

Schimbarea denumirilor cluburilor sportive

Ministerul Tineretului și Sportului a identificat cauza pentru care Sportul Românesc este în derivă, a stabilit de ce nu vin copiii la sport și a demarat o inițiativă prin care acest domeniu de activitate va fi restartat. Ce programe, ce finanțare, ce parteneriate?! Schimbarea denumirii cluburilor sportive prin înlocuirea sintagmei municipal cu numele unei personalități din sport, aceasta este soluția găsită! Adresa MTS către cluburile sportive din subordine

Altfel spus, mesajul MTS către cluburile din subordine este următorul: în loc să trimiteți solicitări de buget pentru echipamente, susținătoare de efort, reparații, căldură și mâncare, schimbați denumirea unității și copiii vor veni la sport. Important este să puneți numele unui mare sportiv la intrare și s-a rezolvat totul, nu mai contează că nu sunt condiții minime, în săli este frig, nu sunt echipamente, vestiare, nici apă caldă, iar toaleta este prin tufișuri.

Ne întrebăm care vor fi costurile, în ce va consta procedura și ce va rezolva această schimbare. Probabil că se merge pe credința celor care își schimbă numele în speranța că li se va schimba destinul. Este forfotă mare pe acest subiect, se fac tot felul de propuneri și se caută cele mai titrate nume de campioni. Cluburile trebuie să urmeze indicațiile prețioase de la centru pentru a nu risca să le fie tăiat bugetul. Nici nu prea au ce să face dacă ministerul le trimite o astfel de adresă prin care le oferă lumină:

Consilierii de imagine și specialiștii de la etajul I din MTS, au considerat că soluția identificată este foarte importantă și au strecurat-o în strategia de redresare a sportului cu care ministrul s-a dus la întrevederea de la Cotroceni.

O altă soluție identificată este redecorarea holurilor din minister cu tablouri ale unor mari sportivi, pentru a inspira copiii și tinerii.

Plecând de la această idee de înlocuire a sintagmei ″municipal″, de ce să nu scoatem și sintagma ″județene″  din denumirea direcțiilor județene pentru sport și tineret, să adăugăm nume și complexurilor sportive naționale și a celorlalte unități. Așa vom avea într-adevăr o schimbare în Sport și Tineret, va fi o activitate care va ocupa mult timp agenda de lucru a tuturor, iar sumele alocate vor fi pe măsură.

Sursele spun că sunt prea multe propuneri de a prelua în denumirea cluburilor același nume, tot mai mulți indicând numele actualului ministru al tineretului și sportului, “Clubul Sportiv Carol Eduard Novak” este cea mai frecventă solicitare de denumire trimisă pe adresa de e-mail de la cabinetul ministrului.

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: MTS a găsit soluția problemelor din Sportul Românesc!

Un răspuns

  1. CLUBUL MEU..CS. DUMI FITNESS CLUJ NAPOCA, POARTĂ NUMELE LUI NEAG DUMITRU, PĂRINTELE CULTURISMULUI CLUJEAN.
    MAI TREBUIE SCHIMBATA
    DENUMIREA…???.
    ..