„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Sindicatele PUBLISIND, un nou protest în stradă

Miercuri, 27 ianuarie 2021 - București, Maramures, Satu Mare, Bihor, Mehedinti, Galati, Botosani, Sibiu, Timis si Olt

Miercuri, 27 ianuarie, începând cu ora 10.00, SNST va fi din nou în stradă alături de colegii din Federația PUBLISIND. Nici Guvernul și nici MTS-ul nu oferă răspunsuri cu privire la solicitările organizației noastre referitoare la abrogarea prevederilor ordonanței austerității și pentru aceasta suntem hotărâți să nu renunțăm la proteste și chiar să le dublăm.

Răspundem la sfidare cu un miting și mai mare!

La cererea membrilor din toată țara, mâine 27.01.2021, au fost extinse protestele: mitingul care va avea loc la București, în fața Ministerului Afacerilor Interne, va fi dublat de proteste în același interval, 10.00-12.00, la prefecturile Maramureș, Satu Mare, Bihor, Mehedinți, Galați, Botoșani, Sibiu, Timiș și Olt. Apoi, în fiecare zi de miercuri, vom protesta pe rând la Ministerul Finanțelor Publice, Parlament, Guvern și la Cotroceni.

Zero toleranță / Pentru ordonanță!

Vă așteptăm mâine alături de noi la acțiunile de protest, toți suntem afectați  în mod direct de măsurile luate până în prezent de Guvern. După aceste înghețări urmează cel mai probabil tăieri salariale, iar aceste decizii dublate de scumpirile din ultima perioada la utilități, servicii, mâncare și bunuri de consum sunt dovada clară că nu există interes pentru nevoile celor care trăiesc numai din salariu, guvernanții nu au soluții pentru corectarea inechităților salariale. Acțiunile de protest vor înceta numai după ce vor renunța la aceste măsuri de austeritate.

Miercuri, 27.01.2021, 10.00 – 12.00: Protest la București, în fața M.A.I. și la prefecturile Maramureș, Satu Mare, Bihor, Mehedinți, Galați, Botoșani, Sibiu, Timiș și Olt.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Federatia Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Sindicatele PUBLISIND, un nou protest în stradă