„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Membrii SNST sunt asigurați

Riscuri acoperite: sănătate, viață și accidente

Evenimentele neprevăzute ne pot lua de cele mai multe ori pe nepregătite și ne afectează atât pe noi, cât și pe cei din familie.

În viață sunt situații la care nu ne place să ne gândim. Și exact acestea sunt momentele pentru care trebuie să fim pregătiți în cazul în care se întâmplă. Aspecte precum “nu mi se poate întâmpla mie”, “sunt prea tânăr pentru asta”, “mi se pare prea complicat” sau “este o altă cheltuială care nu îmi este necesară” sunt destul de frecvente și pentru aceasta sindicatul preia o parte din grijile tale.

Contractul de Asigurare de Grup încheiat între ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP și Sindicatul National Sport și Tineret prin Federația PUBLISIND oferă protecție membrilor de sindicat. Beneficiarii poliței de asigurare sunt persoanele asigurate sau membrii familiei.

Asigurări și clauze – Grup Forte / SNST: 1. intervenții chirurgicale ca urmare a unui accident sau a unei boli, 2. boli grave, 3. deces din orice cauză și 4. incapacitate temporară de muncă (concediu medical). Dacă se produce un eveniment asigurat, persoana asigurată va fi îndreptățită la o compensație / despăgubire de la asigurator. Asigurarea este așadar un mijloc de reducere a incertitudinii.

Certificat Asigurare de grup. SNST - ASIROM

 

Asigurarea este un mijloc de protecție împotriva pierderilor financiare. Este o formă de gestionare a riscurilor, utilizată în principal pentru a se asigura împotriva riscului unei pierderi.

Asiguratul este persoana care are un contract de asigurare încheiat cu asigurătorul.

Contractantul asigurării este persoana care încheie contractul de asigurare pentru asigurarea unui risc privind o altă persoană și se obligă față de asigurător să plăteasca prima de asigurare. Contractantul asigurării poate fi una și aceeași persoana cu asiguratul.

Beneficiarul asigurării este persoana fizică indicată de asigurat pentru a primi beneficiul asigurării, dacă s-a produs riscul asigurat.

Adeziune online 

Echipa SNST

Sindicatul Național Sport și Tineret: Membrii SNST sunt asigurați