„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Membrii SNST sunt asigurați

Riscuri acoperite: sănătate, viață și accidente

Vă dorim să rămâneți sănătoși tot timpul, dar suntem alături de fiecare membru atunci când apar probleme de sănătate. SNST a reînnoit contractul cu ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP, noul acord încheiat pentru o perioadă de un an oferă protecție membrilor de sindicat începând cu 1 septembrie 2023.

Evenimentele neprevăzute ne pot lua de cele mai multe ori pe nepregătite și ne afectează atât pe noi, cât și pe cei din familie.În viață sunt situații la care nu ne place să ne gândim. Și exact acestea sunt momentele pentru care trebuie să fim pregătiți în cazul în care se întâmplă. Aspecte precum “nu mi se poate întâmpla mie”, “sunt prea tânăr pentru asta”, “mi se pare prea complicat” sau “este o altă cheltuială care nu îmi este necesară” sunt destul de frecvente și pentru aceasta sindicatul preia o parte din grijile tale.

*Asigurarea de grup încheiată de SNST acoperă unele situații nedorite cu care se confruntă membrii organizației, iar angajatorii pot prezenta avantajele oferite de sindicat ca parte a pachetului de beneficii: intervenții chirurgicale din orice cauză: 5.000 RON, boli grave: 5.000 RON, deces din orice cauză: 5.000 RON.

Asigurarea este un mijloc de protecție împotriva pierderilor financiare. Este o formă de gestionare a riscurilor, utilizată în principal pentru a se asigura împotriva riscului unei pierderi. Asiguratul este persoana care are un contract de asigurare încheiat cu asigurătorul. Contractantul asigurării este persoana care încheie contractul de asigurare pentru asigurarea unui risc privind o altă persoană și se obligă față de asigurător să plăteasca prima de asigurare. Beneficiarul asigurării este persoana fizică indicată de asigurat pentru a primi beneficiul asigurării, dacă s-a produs riscul asigurat.

Condiții de asigurareCerereProcedura de daune

Vă reamintim că în cazul în care avem un coleg cu probleme de sănătate, liderul/viceliderul grupei trebuie să anunțe SNST în termen de 48 de ore pentru notificarea companiei de asigurări cu privire la producerea evenimentului. Ulterior, pentru deschiderea dosarului de despăgubire, va fi nevoie de completarea documentelor necesare conform procedurii pentru fiecare tip de eveniment. Transmiterea documentelor scanate se face prin e-mail:

  • Cerere Asirom + Acord GDPR,
  • Copie carte de identitate,
  • Documentele medicale,
  • Istoric medical,
  • Adeverința membru / Adeziunea SNST / Fluturaș de salariu,
  • Codul IBAN al beneficiarului asigurării,
  • Alte documente solicitate de ASIROM.

Adeziune online 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

  ?  SNST: Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică

Sindicatul Național Sport și Tineret: Membrii SNST sunt asigurați