„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Întrunire a membrilor SNST- DJST Constanța

Uniți suntem mai puternici!

Vineri, 15 septembrie, la Centrul de Agrement New Paradise din Eforie Sud, a avut loc o întrunire la care au luat participat colegi din cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. Evenimentul a marcat sfârșitul de sezon estival 2023 pentru centrele de agrement Luminita-Eforie Nord și New Paradise-Eforie Sud, urmează perioada de reparații, lucrări de întreținere și conservare a bazelor. Cu ocazia acestei întâlniri au fost discutate și unele subiecte cu privire la prevederile Contractului colectiv de muncă, asigurările, beneficiile și avantajele pentru membrii de sindicat, condițiile de muncă și drepturile salariale. SNST este reprezentativ la nivelul DJST Constanța, conform hotărării instanței de judecată.

În centrele de agrement coordonate de DJST Constanța în fiecare sezon vin mii de sportivi și tineri, sunt primite grupuri de până la 200 de copii, elevi și studenți care beneficiază de cazare și masă prin taberele și programele derulate de inspectorate școlare,  asociații / cluburi și federații sportive, dgaspc-uri, societăți comerciale, fundații, centre școlare, școli, licee, universități și ministere.

Sindicatul promovează acțiuni colective prin care să obținem retroactiv drepturi neacordate membrilor de sindicat – recalcularea indemnizaţiilor de concediu de odihnă. Dacă primiți mai puțini bani în perioada concediului de odihnă decât atunci când sunteți în activitate, vă puteți înscrie în următoarea acțiune comună inițiată de SNST în instanță. Întrebați liderul grupei despre documentele trimise de sindicat, verificați stadiul în care se află dosarul, dacă s-a făcut informarea membrilor și strângerea de semnături.

Foto Centrul de Agrement New Paradise din Eforie Sud – click aici

 

 

  ? Chestionar online

Este important să ne pregătim în echipă pentru schimbările

care pot urma în domeniile noastre de activitate.

 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: Întrunire a membrilor SNST- DJST Constanța