„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Întrunire a membrilor SNST- Centrul Olimpic de Canotaj Năvodari

Fabrica de Medalii

Duminică, 17 septembrie 2023, a avut loc o întrunire a membrilor SNST din cadrul Centrului Olimpic de Canotaj Năvodari. Subiectele discutate au fost cu privire la prevederile Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate, asigurările, beneficiile și avantajele pentru membrii de sindicat, condițiile de muncă și drepturile salariale.

SNST este reprezentativ la nivelul FR Canotaj, conform Hotărârii Judecătoriei Sectorului 3 București și a încheiat Contractul colectiv de muncă la nivelul acestei unități, document valabil 2023-2025.

SNST promovează acțiuni colective prin care cere retroactiv drepturi neacordate membrilor de sindicat – recalcularea indemnizaţiilor de concediu de odihnă. Dacă primiți mai puțini bani în perioada concediului de odihnă decât atunci când sunteți în activitate, vă puteți înscrie în următoarea acțiune comună inițiată de SNST în instanță. Întrebați liderul grupei despre documentele trimise de sindicat, verificați stadiul în care se află dosarul, dacă s-a făcut informarea membrilor și strângerea de semnături.

Foto de la Fabrica de Medalii – Centrul Olimpic de Canotaj Năvodari – click aici

Informați sindicatul, acționați uniți și apărați-vă drepturile! Cereți egalizarea salariilor la nivel maxim, sporul de 15% și toate drepturile restante retroactiv!

  ? Chestionar SNST

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: Întrunire a membrilor SNST- Centrul Olimpic de Canotaj Năvodari