„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Institutia in care teama de imbolnavire este contracarata cu amenintari

UPDATE:

In urma sesizarii SNST a fost primita o adresa din partea DSP Ilfov, in care se arata ca persoanele venite in control la baza Snagov nu erau salariati ai Directiei de Sanatate Publica IlfovAdresa DSP

Pana acum Ministerul Tineretului si Sportului nu si-a exprimat pozitia, speram ca nu se va incearca musamalizarea cazului. Asteptam raspunsuri si din partea celorlalte institutii sesizate si, in functie de acestea, vom stabili modul in care vom actiona in continuare.

Important este ca membrii nostri au inceput sa inteleaga ce drepturi au si cer ca acestea sa le fie respectate, sindicatul este alaturi de ei si ii va sustine de fiecare data cand vor cere sprijinul. Nu are nimeni dreptul sa isi aroge functii imaginare pentru a se impune in fata unor salariati si consideram ca este datoria noastra sa nu ne oprim pana ce nu vor raspunde cei care sunt impotriva membrilor nostri.

Ii felicitam pe cei care au luat atitudine si ne-au sesizat cu privire la unele abuzuri, ii asiguram pe membrii SNST ca vom pastra confidentialitatea cu privire la informatiile primite.

………………………………………………

Articolul initial:

In urma sesizarilor SNST cu privire la riscurile la care sunt expusi salariatii de la Complexul Sportiv National Snagov, Directia de Sanatate Publica Ilfov a trimis o echipa in baza. Desi am solicitat sprijin si instructaj pentru personalul care deserveste sportivi si tehnicieni veniti din Italia, functionarii trimisi de DSP au avut o atitudine reprobabila proferand injurii, tipete si amenintari la adresa angajatilor complexului.

Atunci cand colegii nostri au spus ca le este teama de o eventuala contaminare felcerii trimisi sa indrume si sa ofere sprijin colectivului au inceput sa tipe si sa ameninte ca vor fi dati afara cei care mai comenteaza.  In prezenta directorului CSN Snagov Adela Alexe, reprezentantii DSP au spus ca “nu se aproba cererile de concediu / zile libere in aceasta perioada, iar cei carora nu le convine sa munceasca in aceste conditii sa isi dea demisia pentru ca sunt destui la poarta care asteapta.”

Avand in vedere situatia creata, Sindicatul National Sport si Tineret a trimis o adresa catre Directia de Sanatate Publica Ilfov prin solicita masuri disciplinare fata de comportamentul celor doi functionari care si-au depasit atributiile erijandu-se in zbiri trimisi sa instaureze frica si capul plecat. De asemenea am solicitat interventia conducerii Ministerului Tineretului si Sportului in ceea ce o priveste pe dna director Adela Alexa care a cerut sprijinul acestor vatafi, veniti sa jigneasca si sa-i umileasca pe membrii nostri, salariati onesti, care muncesc cu mult respect fata de datoria lor si fata de sportivi.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Institutia in care teama de imbolnavire este contracarata cu amenintari

Share on facebook
Distribuie