„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Inca doua unitati in care SNST a obtinut reprezentativitatea

Tribunalul sectorului 3 Bucuresti a trimis catre inspectoratele teritoriale de munca hotararile definitive prin care a constatat ca Sindicatul National Sport si Tineret este reprezentativ la nivel de unitate la Clubul Sportiv Municipal Resita si la Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti (nr.12086 / 2019 si nr.11728 / 2019). SNST continua negocierile CCM la nivelul fiecarei unitati pe baza programarilor si a calendarului stabilit.

Obtinerea reprezentativitatii SNST la nivel de unitate este pasul premergator negocierii contractului colectiv la nivel de unitate. Obiectul negocierii colective priveste printre altele: conditiile de munca, sanatatea si securitatea in munca, programul zilnic de munca, dreptul la concedii si zile libere, timpul de repaus, pregatirea si perfectionarea profesionala, masuri de protectie in cazul disponibilizarii/concedierii/descentralizarii, alte drepturi sau obligatii asupra carora partile convin si care se afla intr-o legatura de dependenta cu raporturile de munca.

Grupa dvs. in ce stadiu este, sunteti protejati prin prevederile CCM? Aveti demarata procedura negocierii contractului colectiv la nivel de unitate? Stiti care sunt beneficiile / avantajele negocierii colective si semnarii unui contract colectiv de munca? Negocierile colective au ca scop asigurarea unor drepturi superioare celor din reglementarile legale minimale pentru salariatii asupra carora isi produc efectele, dar si de a detalia exercitarea unor drepturi si obligatii din legislatia muncii.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Inca doua unitati in care SNST a obtinut reprezentativitatea