„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

În timp ce nouă ni se spune că nu sunt bani

Salariile magistraților şi pensiile speciale au crescut cu 20% din 2022

Ordinul 6245/c privind stabilirea unor drepturi salariale, semnat de Cătălin Predoiu în data de 30 decembrie 2021, prevede: „Începând cu data prezentului ordin, drepturile salariale ale judecătorilor din cadrul judecătoriilor, tribunalelor, specializate și ale curților de apel, precum și ale asistenților judiciari se stabilesc având în vedere valoarea de referință sectorială de 605,225 lei, cu respectarea prevederilor articolului 38, alineatul 6 și ale art. 25 din Legea-cadru nr 153 din 2017 (…)”.

Au majorat pensiile speciale și salariile magistraților, începând cu 1 ianuarie 2022.

Astfel, salariile, dar şi pensiile magistraţilor au crescut cu 20%. Sursa: Claudiu Ionescu, consilier local în Primăria Hunedoara.

Adică, în timp ce nouă ne spun că nu pot pune în aplicare Legea salarizării pentru că nu sunt bani, ministrul justiției dă un ordin prin care mărește salariile și pensiile cele mai mari, decizie cu un impact bugetar de 84 milioane lei. “Dacă până acum salariul lor se calcula de la o Valoare Sectoriala de Referință de 465 lei, începând cu 01.02.2022, magistrații vor avea un VRS de 605 lei. O creștere de 20%. Adică de la 20.000 lei net, la 24.000 lei. Un ordin de ministru dat hoțește, la sfârșit de an, să nu afle prostimea.” a mai scris Claudiu Ionescu pe Facebook.

Sindicatul Național Sport și Tineret: În timp ce nouă ni se spune că nu sunt bani

Un răspuns

  1. Banii de burse școlare nu sunt, bani de pensii pentru bătrâni nu sunt dar de pensii speciale sunt , să își cumpere lumânări de toți nu numai de majorare jegoșilor ați ingenunchiat oameni si tot nu vă mulțumiți să vă dea Dumnezeu să vă târâti pentru sănătate și să muriți cu banii in mâna că nu puteți să-i luați pe lumea cealaltă.