„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Hotel Favorit

Stațiunea Venus

Datorită solicitărilor numeroase pentru Hotel Favorit, membrii SNST/PUBLISIND beneficiază în sezonul 2022 de oferte speciale care includ pachete de masă demipensiune / mic dejun.

Hotel Favorit se află la doar 150 m de golful stațiunii Venus, o zonă cu o plajă largă și intrare lină în apă. Se întinde pe o suprafață de 10.000 mp cu o vegetație bogată, o zonă ce oferă liniște și relaxare, aproape de centrul stațiunii. La Hotel Favorit puteți achita șederea și cu vouchere de vacanță.

Cele 220 de camere sunt complet renovate, spațioase și dotate cu un mobilier modern și funcțional. Toate camerele beneficiaza de balcon, televizor, frigider încăpător și mobilier functional, cu dulap și spațiu de depozitare. Toate băile camerelor au în dotare cabină de duș de tip walk-in și obiecte sanitare de ultimă generație. Camerele au fost modernizate constant și complet în ultimii 4 ani și permit includerea unui pat suplimentar. Toate camerele au în dotare aer condiționat și internet wireless gratuit.

Hotel Favorit este locul ideal de cazare cu animale de companie pe litoralul românesc. Vă puteți bucura împreună cu pisicuța sau cățelul dumneavoastră de un concediu la mare reușit, într-un hotel în care animalele de companie sunt, întotdeaua, binevenite. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați în momentul rezervării pentru a beneficia de ofertele noastre speciale.

Oferta pentru membrii SNST – click aici

Facilități:  Plaja privată Hotel Favorit. Oaspeții nostri beneficiază de plaja privată situată în imediata apropiere a Hotel Favorit, contracost. Aflată la doar 150 m de hotel, plaja privată este dotată cu șezlonguri și umbrele.

Parcare gratuită. Oaspeții Hotel Favorit Venus beneficiază de parcare gratuită , în limita celor 80 de locuri disponibile. Locurile de parcare nu pot fi rezervate înaintea sosirii sau în timpul șederii. Terasa Hotel Favorit. Situată la primul etaj al Hotel Favorit, terasa este dotată cu mobilier special. Poate fi folosită pe tot parcursul zilei, până la miezul nopții.

Restaurant Melodia. Oaspeții noștri se pot delecta cu un mic dejun bogat la Restaurantul Melodia , aflat la doar 50 m distanță. Tot aici se pot servi mese în regim a la carte sau parte a pachetelor de demipensiune sau pensiune completă. Sala de fitness și saună. În cadrul Hotel Melodia și dotate cu vestiare, dușuri și aparate multifuncționale, sala de fitness și sauna sunt la dispoziția oaspetilor noștri, contracost.

Loc de joacă pentru copii. Locul de joacă pentru copii este situat în imediata apropiere a recepției Hotel Favorit, într-o zonă răcoroasă, cu multă umbră. Este dotat cu pavaj protector reflex.

Copii: În camere se pot caza maxim 2 adulți cu 2 copii, indiferent de vârstele acestora. Copiii cu vârsta sub 2 ani au gratuitate. În cazul în care într-o cameră dublă cu doi adulți se cazează 2 copii, al doilea copil are obligativitate la pat suplimentar, indiferent de vârsta celui mai mic dintre ei.

În cazul în care într-o cameră dublă cu doi adulți se cazează 1 copil cu vârsta între 2 și 11,99 ani, se achită 50% din valoarea micului dejun pentru un adult, respectiv 50% din valoarea demipensiunii sau pensiunii complete pentru un adult. În cazul celui de-al doilea copil cu vârsta între 2 și 11,99 ani, indiferent de vârsta primului copil, cazat într-o cameră cu 2 adulți, acesta are obligativitate la pat suplimentar (50% din valoarea unui loc în cameră) și plătește masa în baza categoriei de vârstă.

În cazul în care într-o cameră dublă cu doi adulți se cazează 2 copii cu vârstele peste 12 ani, se achită 80% din valoarea unui loc de cazare adult, mesele achitându-se integral pentru fiecare copil. Structura camerelor permite adăugarea a maxim un pat suplimentar sau un pătuț pentru copil (0-1,99 ani).

Date de contact pentru Rezervari Hotel Favorit:

Alexandra Sandu

  • Coordonator Vanzari
  • Complex Melodia & Hotel Favorit,
  • Venus 905504, Romania
  • Mobile: +40751.035.009
  • Email: info@hotelfavorit.ro

Madalina Balan

  • Director Vanzari
  • Complex Melodia & Hotel Favorit,
  • Venus 905504, Romania
  • Mobile: +40752.099.162
  • Email: madalina.balan@venusholiday.ro

*Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie doar să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  / AVANTAJE  / TELEFONIE MOBILĂ

Vreau să devin membru! Adeziune online

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: Hotel Favorit