„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Hotel Melodia

Stațiunea Venus

Hotel Melodia, punct de reper în stațiunea Venus, este destinația ideală pentru un concediu la mare. Cu plajă privată, o generoasă piscină exterioară, terasă cu fântâni arteziene și cascade, multiple activități pentru copii și programe artistice seară de seară, acest hotel în Venus  este combinația perfectă între relaxare și delectare.

Situat la granița cu stațiunea Cap Aurora , este foarte aproape de o plajă largă și un golf cu intrare lină în apă, la doar 150 m distanță, și este înconjurat de 13.000 mp de vegetație. Conceput ca o adevărată oază de relaxare, Hotel Melodia este mai mult decât un hotel de 4 stele.

Cu 34 de camere twin, 40 de camere matrimoniale și 27 de camere Family, Hotel Melodia  oferă tuturor oaspeților săi condiții impecabile de cazare pe litoralul românesc , confort și facilități de top. Toate camerele beneficiază de terase cu parasolar și mobilier, televizor de ultimă generație, seif și mobilier funcțional, cu suficiente spații de depozitare. Toate băile camerelor au în dotare cabină de dus de tip walk-in și uscător de păr. Internetul WI-FI este și el prezent în toate spațiile hotelului.

Cele 8 apartamente ale Hotel Melodia  sunt, întotdeauna, cele mai dorite. Suprafața generoasă (40 mp) și facilitățile adaptate celor mai exigente standarde vor asigura, de fiecare dată, o ședere relaxantă. Dormitorul este dotat cu un pat matrimonial, televizor de ultimă generație, ample spații de depozitare iar camera de zi este dotată cu o canapea, televizor și birou. Toate băile apartamentelor sunt spațioase și includ o cabină de dus și o cadă, spre încântarea turiștilor noștri.

Restaurantul Melodia, cu peste 200 de locuri, este tărâmul în care răsfățul culinar întâlnește starea de bine, iar barul Sea Horse răcorește însoritele zile petrecute la piscină.  Centrul Conference Melodia este locul ideal pentru evenimente corporate  prin cele 3 săli de conferință cu dotări de ultimă generație și soluțiile personalizate pentru organizarea de evenimente.

Oferta pentru membrii SNST – click aici

Facilități

  • Plajă privată
  • Piscină pentru adulți și copii
  • Sală de fitness, saună și cameră de relaxare

Facilități pentru copii  

Cei mici au la dispoziție două locuri de joacă și un club pentru copii  cu animatori pricepuți. Locul de joacă „Nelson Park” este situat lângă piscină, într-o zonă liniștită, iar „Prichindel Land” este situat în curtea restaurantului Melodia, într-o zonă răcoroasă, cu multă umbră. Ambele locuri de joacă sunt dotate cu pavaj protector reflex.

În camere se pot caza maxim 2 adulți cu 2 copii, indiferent de vârstele acestora. Copiii cu vârsta sub 2 ani au gratuitate. În cazul în care într-o cameră dublă cu doi adulți se cazează 2 copii, al doilea copil are obligativitate la pat suplimentar, indiferent de vârsta celui mai mic dintre ei.

În cazul în care într-o cameră dublă cu doi adulți se cazează 1 copil cu vârsta între 2 și 11,99 ani, se achită 50% din valoarea micului dejun pentru un adult, respectiv 50% din valoarea demipensiunii sau pensiunii complete pentru un adult. În cazul celui de-al doilea copil cu vârsta între 2 și 11,99 ani, indiferent de vârsta primului copil, cazat într-o cameră cu 2 adulți, acesta are obligativitate la pat suplimentar (50% din valoarea unui loc în cameră) și plătește masa în baza categoriei de vârstă. În cazul în care într-o cameră dublă cu doi adulți se cazează 2 copii cu vârstele peste 12 ani, se achită 80% din valoarea unui loc de cazare adult, mesele achitându-se integral pentru fiecare copil.

Structura camerelor permite adăugarea a maxim un pat suplimentar sau un pătuț pentru copil (0-1,99 ani).

Date de contact pentru Rezervari Hotel Melodia:

Mihaela Camburu

Madalina Balan

*Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie doar să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  / AVANTAJE  / TELEFONIE MOBILĂ

Vreau să devin membru! Adeziune online

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: Hotel Melodia