„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Grupa DJST Vrancea

În 20.07.2017, a avut loc întâlnirea cu membrii de la Direcţia Judeţeană pentru Sport Vrancea. Le-am mulţumit încă odată pentru felul în care au răspuns chemării SNST şi, la pichetarea MTS au venit în număr mare să susţină acţiunea sindicatului. După terminarea mitingului, au aşteptat rezultatul discuţiilor de la Camera deputaţilor, la care a participat şi liderul DJST Vrancea. Plecaţi din Focşani de la ora 07.00, deplasarea lor la Bucureşti a însemnat mai mult de 12 ore ( Focşani – Bucureşti 3 ore, miting 3 ore, aşteptarea de la Parlament 3 ore, Bucureşti – Focşani 3 ore). Efortul lor a ajutat la reuşita noastră la obţinerea beneficiilor pentru noi toţi.

Mulţumim Constantin Ciută, liderul SNST – DJST Vrancea, care a fost alături de noi, iar la discuţiile şi negocierile care au avut loc la Ministerul Tineretului şi Sportului şi la Parlamentul României, a susţinut interesele colegilor, funcţionari publici şi angajaţi contractuali din direcţiile judeţene pentru sport şi tineret din toată ţara. Implicarea sa este unul din motivele pentru care suntem puternici. Îţi mulţumim că eşti un membru important în echipa noastră şi te felicităm pentru realizările tale!

Mai jos imagini din activitatea colegilor de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea

 

*Devenim prioritate prin atitudine!
Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Federatia Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener Praktiker Romania

Sindicatul Național Sport și Tineret: Grupa DJST Vrancea

Un răspuns

  1. Membrii sindicalisti din DJST Vrancea va multumesc pentru apreciere! Eu, personal, ma simt magulit. Am facut ceea ce trebuia iar imprejurarile ne-au condus, impreună cu sindicalistii SNST din întrega țară, către reușită, chiar daca am depus un oarece efort. Succesul vine numai după efort iar gustul victoriei este mai intens (cu referire la rezultatele obținute pe data de 7, respectiv 12 iunie a.c.).