„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Grupe SNST

Reluăm programul întâlnirilor cu colegii din ţară pentru a afla problemele cu care se confruntă fiecare grupă şi pentru a discuta modalităţile de rezolvare a acestora. Pe baza propunerilor membrilor, stabilim împreună obiectivele urmărite, strategia adoptată şi priorităţile acţiunilor viitoare. Miercuri – 19.07.2017 – am fost la Complexul Sportiv Nicolae Navasart şi la Complexul Sportiv Naţional Snagov.

 

Mulţumim colegilor de la Snagov pentru susţinerea oferită şi pentru implicarea în activitatea sindicatului! Au contribuit semnificativ la demersurile prin care Sindicatul Naţional Sport şi Tineret a negociat şi a obţinut semnarea Acordului / Contractului colectiv de muncă cu Ministerul Tineretului şi Sportului  şi  majorarea cu 20% începând cu 1 iulie 2017 a salariilor personalului din unităţile subordonate MTS.

Apreciem în mod deosebit efortul depus de conducerea acestei organizaţii care a participat la întruniri, şedinţe şi negocieri purtate de sindicat: liderul grupei / lider naţional Complexuri Sportive Naţionale – Liviu Ionică şi viceliderul grupei – Constantin Ciupercă. Respect pentru munca lor şi felicitări pentru succesul obţinut alături de echipa SNST, succes care a însemnat majorarea salariilor colegilor din toată ţara.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical

 

SNST este partener Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Grupe SNST

Share on facebook
Distribuie