„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Evaluare a condițiilor de muncă

Răspunsurile sunt anonime

În cadrul proiectului Workin Index, proiect implementat de Federația PUBLISIND, în parteneriat cu Federația Sindicatelor Libere din România (FSLR) și Confederația Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS) din Norvegia, a fost (printre multe altele) realizat indexul de măsurare a muncii decente și drepturile angajaților, precum și o politică publică privind creșterea nivelului de implicare al organizațiilor sindicale în facilitarea accesului tinerilor pe piața muncii.

Workin Index – index care măsoară munca decentă și drepturile angajaților

Prin urmare, vă rugăm să completați chestionarul de mai jos și să ne sprijiniți astfel în atingerea obiectivelor propuse, care au ca rol identificarea realistă a conceptului de muncă decentă, a efectelor pandemiei la locul de muncă, a echilibrului dintre viața profesională și personală, precum și a rolului organizațiilor sindicale, însă coroborate cu implicarea voastră, pe care o considerăm fundamentală.
Dacă aveți în jurul vostru tineri (și nu numai). care credeți că pot aduce plus valoare acestei activități, prin completarea responsabilă a chestionarului, vă rugăm să îl transmiteți.
Nota bene – un plus este reprezentat de existența și apartenența la un sindicat la locul de muncă, dar nu sunt criterii obligatorii, inclusiv lipsa acestora generând concluzii relevante. Chestionarul poate fi transmis fie prin copierea linkului de mai jos, fie prin forwardarea emailului. Dacă aveți nevoie de orice fel de suport, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne lăsați comentariile la această postare, răspundem repede.
Avem 7 clase despre care vrem să știm câte ceva de la locul tău de muncă: sănătate și securitate în muncă, salarizare, dialog social, formare profesională, timpul de muncă, protecția socială și câteva condiții atipice (care rezultă din starea de alertă, starea de urgență, starea de necesitate sau forța majoră).

Sindicatul Național Sport și Tineret: Evaluare a condițiilor de muncă