„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

CSN Snagov – etalon al bazelor sportive din țară

Complexul Sportiv Naţional Snagov, instituție din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, este o bază sportivă cu dotări de excepție, întinsă pe un teren foarte generos ca dimensiuni. Aici se antrenează loturi naţionale importante, motiv pentru care au fost prioritizate investiţiile și s-au creat toate condițiile necesare pregătirii sportivilor.

Complexul dispune de 219 locuri de cazare în vile cu 1,2,3 paturi, 2 apartamente, o vilă de protocol, o cantină-restaurant, un bar cu terasa, săli de forță canotaj fete-băieți, rugby, haltere, atletism și terenuri de sport în aer liber (tenis, multifuncțional), un grup de refacere cu sauna finlandeză, căzi de vibromasaj situate în interior și în aer liber, dușuri de stimulare multisenzorială, salină cu sare de Himalaya și Praid, sauna cu infrarosu, hamam (baie cu aburi).

La CSN Snagov au fost efectuate lucrări de consolidare şi modernizare a spaţiilor de cazare a sportivilor, a sălii de mese, a bucătăriei, a sălilor de forţă, precum şi a halelor din apropierea lacului, unde sunt depozitate ambarcaţiunile de la canotaj, totul fiind făcut pentru asigurarea celor mai bune condiții de pregătire a sportivilor,

Ne mândrim cu colegii noștri care muncesc aici și felicităm cu această ocazie colectivul de la CSN Snagov pentru felul în care își fac treaba și întrețin această bază sportivă. De asemenea, felicităm conducerea unității care a reușit printr-un management profesionist să obțină investițiile necesare, să modernizeze și să doteze la cele mai înalte standarde complexul, etalon al bazelor sportive din țară.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: CSN Snagov – etalon al bazelor sportive din țară

Share on facebook
Distribuie