„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

CSM Sfântu Gheorghe

Este important să ne cunoaştem şi să comunicăm cu colegii din ţară, inclusiv cu oamenii din spatele terenului. Vrem să ajungem la toţi angajaţii care contribuie, din umbră, la pregătirea sportivilor, cei care nu se văd în ziua competiţiei:  expert sportiv, consilier, administrator bază, jurist, contabil, secretară, medic, asistent medical, psiholog, maseor, marangoz, fochist, bucătar, electrician, mecanic, şofer, cameristă, recepţioner, ingrijitor, muncitor, etc.

Pe lista celor la care am ajuns zilele trecute, este şi Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe. Toţi cei care îi vizitează sunt impresionaţi nu numai de activitatea desfăşurată şi de rezultatele obţinute, dar şi de felul în care întreţin şi modernizează permanent baza sportivă (sală de jocuri, sala de forţă, teren de fotbal, pistă sintetică de atletism, teren de jocuri, hotel, saună, jacuzzi, cantina şi anexele).

La CSM Sfântu Gheorghe  sportivii se pregătesc în secţii de: atletism, lupte, handbal, arte martiale, gimnastica artistica si judo. De-a lungul anilor, sportivii legitimaţi de acest club au participat la numeroase competiţii, atât pe plan local, cât şi naţional şi internaţional, obţinând rezultate notabile, care fac cinste atât clubului, cât şi antrenorilor care activează aici – csmsfgheorghe.ro  

Am discutat cu o parte dintre colegii de aici, iar salarizarea precară, orele suplimentare, munca in zilele de repaus saptamanal, lipsa de personal şi celelalte probleme cu care se confruntă sunt comune domeniului nostru, rezolvarea unei importante părţi dintre ele, depinde şi de voinţa noastră, cu condiţia ca, înainte de toate, să ne organizăm în jurul unor obiective comune.

Le dorim succes colegilor în activitate şi suntem convinşi că împreună, acţionând în echipă,  schimbăm lucruri, obţinem drepturi şi ne facem cunoscute cererile ca şi partener de dialog social, prin SNST – organizaţie dedicată domeniului, un sindicat al celor din Sport şi Tineret la nivel naţional.

Andy Nagy – preşedinte SNST

Sindicatul Național Sport și Tineret: CSM Sfântu Gheorghe

Share on facebook
Distribuie