„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

CSM Calarasi – fabrica de medalii

Vineri, 7 iunie 2019, la Hotel Sport din Calarasi, a avut loc conferinta de presa organizata de Clubul Sportiv Municipal Calarasi. In cadrul intalnirii cu presa au fost prezentate rezultatele deosebite ale sportivilor de la CSM Calarasi la Campionatele Europene de canotaj de la Lucerna (Elvetia).

 

La aceasta competitie, care a avut loc in perioada 31 mai – 02 iunie a.c., Madalina Casu a devenit campioana europeana in proba de 8 plus unu, seniori, Adriana Ailincai a castigat medalia de argint in proba de dublu rame, iar  JOCURILE OLIMPICE de la TOKYO din anul 2020 sunt tot mai aproape pentru canotori.

Felicitari antrenorilor Daniel Banateanu, Eugen Suciu, Madalina Buzdugan, felicitari Federatiei Romane de Canotaj, antrenorilor de lot si intregului colectiv al CSM Calarasi.

SNST felicita conducerea CSM Calarasi pentru rezultatele obtinute si profesionalismul de care dau dovada in activitate. Managementul eficient, respectul fata de munca lor si pasiunea transformata in mod de viata   au facut posibile aceste performate deosebite, palmaresul bogat al ultimilor ani si locul fruntas obtinut in clasamentul general al cluburilor sportive din Romania.

In perioada urmatoare au obiective importante, iar climatul de liniste este necesar si esential pentru sportivi, antrenori si intregul colectiv, care trebuie sa se concentreze pe munca lor, accesarea fondurilor necesare si asigurarea conditiilor optime de pregatire. De aceea, solicitam sa inceteze orice atac impotriva lor si sa fie lasati sa faca ceea ce stiu ei atat de bine: inalta perfomanta.  Zvonurile privind eventuale inlocuiri nu pot fi reale intrucat CSM Calarasi obtine rezultate deosebite, iar experienta conducerii de aici este factorul esential pentru bunul mers al activitatii. Este nevoie ca in perioada urmatoare autoritatile si factorii decidenti sa colaboreze in efortul comun de a sustine mai mult si pe toate planurile, inclusiv financiar, Clubul Sportiv Municipal Calarasi, aceasta fabrica de medalii care aduce faima in Calarasi si prestigiul in Romania.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: CSM Calarasi – fabrica de medalii