„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Contract colectiv de muncă: CSN Snagov / SNST

Inițierea, negocierea, semnarea și înregistrarea

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov a eliberat dovada înregistrării Contractului de muncă la nivel de unitate, CCM încheiat între Complexul Sportiv Național Snagov și Sindicatul Național Sport și Tineret. Pentru o perioadă de doi ani membrii SNST CSN Snagov sunt apărați de prevederile contractului, un demers binevenit prin care este asigurat cadrul legal de protecție a membrilor și acordarea unor beneficii.

Dacă niciuna dintre părți nu denunță contractul cu 30 de zile înainte de expirarea perioadei pentru care a fost încheiat, valabilitatea acestuia (august 2021 – august 2021) se prelungește de drept până la încheierea unui nou contract, dar nu mai mult de 6 luni.

Toți salariații din Sport și Tineret au dreptul de a fi apărați prin CCM la nivel de unitate!

 

SNST a obținut în instanță reprezentativitatea la nivel de unitate – CSN Snagov, ulterior a fost transmisă solicitarea de inițiere a procedurii, a avut loc negocierea, au fost semnate documentele și, în final, Contractul colectiv de muncă a fost înregistrat la ITM.

Situat în imediata apropiere a Aeroportului International Henri Coanda-Otopeni, pe malul lacului Snagov, CSN Snagov este o oază de liniște și relaxare pentru cei cantonați aici. În imaginile de mai jos sunt o parte dintre dotările de top și suportul tehnic de cel mai înalt nivel pe care Baza Nouă îl asigură pentru pregătirea sportivilor din loturile olimpice și naționale cu precădere a celor de canotaj, atletism, rugby și haltere.

Complexul dispune de 219 locuri de cazare în vile cu 1,2,3 paturi, 2 apartamente, o vilă de protocol, o cantină-restaurant, un bar cu terasă, săli de forță canotaj fete-baieți, rugby, haltere, atletism și terenuri de sport în aer liber (tenis, multifuncțional), un grup de refacere cu saună finlandeză, căzi de vibromasaj situate în interior și în aer liber, dușuri de stimulare multisenzoriala, salină cu sare de Himalaya și Praid, saună cu infraroșu, hamam (baie cu aburi) – www.csnsnagov.ro.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Contract colectiv de muncă: CSN Snagov / SNST