„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Contract colectiv de muncă: CCS Brașov / SNST

2022-2024

Casa de Cultură a Studenților Brașov are primul său Contract colectiv de muncă la nivel de unitate, conducerea unității și Sindicatul Național Sport și Tineret au o convenție scrisă pentru următorii doi ani, document care apără și promovează interesele ambelor părți și are valoare normativă, funcționând ca un cod al muncii valabil doar pentru semnatari. De acum, salariații CCS Brașov sunt protejați prin prevederile CCM, care a fost încheiat pentru o perioadă de doi ani – ianuarie 2022 / ianuarie 2024.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov, după verificarea și înscrierea dosarului, a transmis confirmarea înregistrării Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate încheiat între CCS și SNST:

Casa de Cultură a Studenţilor Braşov este o instituție publică aflată în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului. A luat fiinţă în anul 1967, moment în care tinerilor studenţi braşoveni li s-a oferit şansa de a-şi dezvolta şi valorifica anumite aptitudini și hobby-uri, unii dintre ei ajungând chiar să profeseze în domeniile studiate aici. Casa de Cultură a Studenţilor are ca obiect principal de activitate organizarea şi desfăşurarea de evenimente cultural-artistice, distractive, educative, sportive, de agrement, ca alternativă a petrecerii timpului liber pentru tineri şi în special pentru studenţi. Imagini din activitățile desfășurate cu studenții:

Sindicatul Național Sport și Tineret: Contract colectiv de muncă: CCS Brașov / SNST