„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Confederația Europeană a Sindicatelor, program de internship dedicat studenților români

Confederația Europeană a Sindicatelor (ETUC), la care este afiliat Blocul Național Sindical, a lansat ediția de toamnă (2023) a Programului Oficial de Internship.

Programul se adresează tinerilor studenți sau absolvenți din toate țările Uniunii Europene. ���� Acest program oferă oportunitatea valoroasă de a învăța și de a contribui la promovarea drepturilor lucrătorilor în cadrul organizației sindicale europene.

Cei care doresc să aplice pentru programul de internship al ETUC trebuie să pregătească un dosar de înscriere, în limba engleză, care trebuie să cuprindă:
-CV personal;
-scrisoare de intenție.

Programul de internship are o durată de trei luni și se desfășoară la sediul ETUC din Bruxelles, Belgia. Cazarea nu este asigurată, dar ETUC poate oferi până la 600 de euro lunar pentru a ajuta la acoperirea costurilor.

Mai multe informații, pot fi obținute de aici: skasiers@etui.org. Dosarele de înscriere se trimit la aceeași adresă de e-mail.

Mult succes tuturor candidaților!

Sursa: Departamentul de comunicare al BNS

Sindicatul Național Sport și Tineret: Confederația Europeană a Sindicatelor, program de internship dedicat studenților români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *