„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Chestionar online

Modernizarea și îmbunătățirea dialogului social în Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație Publică

Membrii sunt importanți pentru sindicat și suntem permanent în cautarea de noi soluții pentru a le apăra drepturile și interesele, pentru a găsi noi oferte / avantaje / asigurări și beneficii.

Având în vedere proiectele și modificările anunțate, este nevoie mai mult decât oricând să ne întărim organizația, să modernizăm comunicarea, să îmbunătățim procedurile și să facem echipă cu cei mai buni avocați în dreptul muncii.

SNST a demarat un proiect în cadrul căruia vor fi susținute în mod corelat și unitar activități menite să sprijine modernizarea și îmbunătățirea dialogului social pentru domeniile noastre de activitate:

Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație Publică.

Prima dintre acțiuni constă în realizarea unei analize de nevoi extinse în vederea fundamentării măsurilor propuse. Analiza de nevoi presupune realizarea de interviuri individuale și de grup, realizate online, cu persoane relevante din structura organizației noastre precum și un sondaj de opinie online realizat în rândul membrilor organizației.

Scopul studiului (analizei de nevoi) este de a identifica direcțiile strategice pe termen scurt și mediu actuale ale organizației noastre precum și noi direcții strategice, evaluarea cadrului partenerial național și local existent și propunerile de extindere/consolidare a acestora: negociere CCM, reprezentarea în relația cu angajatorul, asistarea în comisiile de disciplină, instruiri/formare, campanii IEC, workshop-uri, evaluarea nivelului de digitalizare și identificarea nevoilor de îmbunătățire a capacității organizației sindicale, etc.

Opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru a putea înțelege cât mai bine modul în care sistemul funcționează în prezent, precum și pentru a afla nevoile, soluțiile și recomandările dvs. de îmbunătățire a activității SNST. Toate datele colectate vor fi confidențiale și vă este asigurat anonimatul. Nicio informație legată de date cu caracter personal nu va fi menționată în raport, și nu se va face legătura în niciun fel între persoanele intervievate și opiniile fiecărui participant la cercetare.

În acest context vă solicităm sprijinul prin participarea dumneavoastră la interviurile individuale și de grup, care vor avea ca rezultat identificarea nevoilor actuale și a propunerilor dvs. menite să sprijine modernizarea și îmbunătățirea dialogului social și mai ales o mai bună reprezentare și apărare a intereselor și drepturilor membrilor de către Sindicatul Național Sport și Tineret.

Vă rugăm să completați chestionarul de mai jos (date confidențiale / totul este anonim):

Chestionar online

Este important să ne pregătim în echipă pentru schimbările

care pot urma în domeniile noastre de activitate.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

  ?  SNST: Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică

Sindicatul Național Sport și Tineret: Chestionar online