„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret reprezinta cadrul legal, organizat si definit in care sa ne sustinem punctele de vedere si sa ne cerem drepturile

Din comentariile dvs, constatam ca la anumite niveluri de organizare sindicala nu ajung toate informatiile legate de demersurile si activitatile noastre.Constatam, de asemenea, ca, din rea vointa sau din alte ratiuni care n-au legatura cu activitatea sindicala se ascund informatii si nu se transmit mai departe membrilor de sindicat. Am trimis nenumarate adrese catre toate unitatile din tara , in care solicitam propuneri sustinute pe care sa le includem in negocierile cu conducerea Ministerul Tineretului și Sportului-România, dar multi dintre lideri nu s-au aplecat cu atentie asupra acestor cereri.
Consideram ca este urgenta reglementarea salarizarii la nivelul angajatorului si facem presiuni in acest sens.

Pentru eficientizarea activitatii, avem nevoie de sustinere si de o voce sindicala organizata si solidara! Suntem deschisi criticilor constructive si avem nevoie de acestea, dar refuzam ostilitatile din partea celor care stau pe margine si nu se implica.

In functie si de rezultatul negocierilor, avem in vedere si actiuni in instanta pentru recuperarea unor drepturi salariale ale membrilor.

“Devenim prioritate prin atitudine!”

 

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: Sindicatul Naţional Sport şi Tineret reprezinta cadrul legal, organizat si definit in care sa ne sustinem punctele de vedere si sa ne cerem drepturile