„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

BNS continua protestele

Blocul Național Sindical va continua derularea protestelor, așa cum au fost anunțate; decizia de suspendare a lor ar fi posibilă doar în măsura în care Guvernul decide să renunțe la intenția de transfer integral al sarcinii contribuțiilor sociale către salariați. BNS va contesta în instanță acest act normativ, imediat după publicarea acestuia în Monitorul Oficial.

BNS Prahova:  9.11.2017  Aproximativ 1500 de membri de sindicat BNS au protestat în ploaie împotriva deciziei Guvernului de a transfera aproape integral contribuțiile sociale în sarcina angajatului! S-a plecat în marș de la Gara de Sud, mitingul a avut loc în fața Prefecturii Prahova. sursa:BNS

BNS Oradea:  8.11.2017

sursa: DIGI ORADEA

BNS Constanta:  8.11.2017

sursa: ctnews.ro

BNS Bucuresti, Piata Victoriei: 8.11.2017

Blocul National Sindical este in Piata Victoriei !! Suntem alaturi de sindicalisti si societatea civila sa protestam impotriva acestor masuri fiscale care vor transforma Romania intr-un paradis fiscal !!

Publicată de Blocul National Sindical pe Miercuri, 8 noiembrie 2017

Pentru clarificarea opiniei publice și demontarea tentativei de manipulare, BNS reiterează următoarele:

  • suntem ÎMPOTRIVA transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat;
  • suntem ÎMPOTRIVA existenței de la 01.01.2018 a unui sistem de securitate socială alimentat în proporție de peste 90% doar de către salariați;
  • suntem PENTRU creșterea salariului minim de la 1450 la 1550;
  • suntem PENTRU transpunerea în Codul Fiscal a prevederilor Directivei (UE) 2016/1164 A CONSILIULUI de stabilire a normelor împotriva practicilor de evitare a obligațiilor fiscale care au incidență directă asupra funcționării pieței interne;
  • suntem PENTRU orice inițiativă a Guvernului ce vizează reducerea evaziunii și a fraudei fiscale în România.

Menționăm totodată că BNS și-a exprimat dintotdeauna dezacordul pentru măsura de transfer al contribuțiilor, încă de la prezentarea acesteia în 2016. Drept dovadă stau prevederile strategiei BNS pentru perioada 2016 – 2020, document aprobat de Congresul BNS din noiembrie 2016 și disponibil în format electronic pe site-ul confederației.

Îndemnăm organizațiile sindicale membre să se alăture acțiunilor de protest care militează pentru stoparea transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat.

Avand in vedere decizia Biroului Executiv BNS din data de 12.10.2017 si tinand cont de calendarul de proteste ale campaniei ” Nu experimentelor sociale pe romani”, campanie pe care o cunoasteti, au fost stabilite proteste ample la nivelul judetelor.
Rugam liderii sa contacteze presedintii filialelor BNS ( vezi date de contact in tabelul atasat) in vederea stabilirii detaliilor organizatorice la nivel local.

LISTA  FILIALE  JUDETENE  BNS

Pentru alte detalii va stam la dispozitie.


Sursa: Departamentul Presa BNS

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: BNS continua protestele

Share on facebook
Distribuie