„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Avem noi membri, colegii de la DJST CS au trimis adeziunile

Saptamana trecuta colegii de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Caras-Severin s-au afiliat la Sindicatul National Sport si Tineret. Mai multe despre cei mai noi membri ai nostri si despre activitatea lor puteti afla de aici: DJST Caras-Severin.

Bun venit in familia SNST si succes in activitatea sindicala! Pentru toti cei interesati, formularul de inscriere poate fi gasit aici: Descarca Adeziunea. Potrivit Statutului, sindicatul reuneste pe baza liberului consimtamant functionari publici si personal contractual din domeniile sportului si tineretului. SNST este organizatia sindicala dedicata tuturor celor din: Ministerul Tineretului si Sportului, Cluburile Sportive Municipale, Directiile Judetene pentru Sport si Tineret, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Complexurile Sportive Nationale, Casele de Cultură ale Studentilor, Complexul Cultural-Sportiv Studentesc Tei, Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor, Institutul National de Cercetare pentru Sport, Muzeul Sportului, Cluburile Sportive Universitare, Federatiile Sportive Nationale.

Sindicatul National Sport si Tineret are drept scop apararea drepturilor salariatilor din domeniile sport si tineret, fara deosebire de nationalitate, sex, convingeri, religie, precum si organizarea membrilor sai pentru obtinerea si apararea drepturilor, libertatilor si intereselor profesionale si sociale ale acestora.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Avem noi membri, colegii de la DJST CS au trimis adeziunile

Share on facebook
Distribuie