„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Anunț de angajare

Anunt Concurs:

Clubul Sportiv Muresul Targu Mures, Judeţul Mures organizează in data de 19.02.2019 concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată  a urmatoarelor posturi contractuale  de executie vacante:

–un post de ECONOMIST IA –  Compartiment FINANCIAR                                                                                        CONTABILITATE SI RESURSE UMANE

Pentru mai multe informatii click aici:anuntconcurs2019    sursa: Clubul Sportiv Muresul

În Sport și Tineret există o reală lipsă de personal și, nu numai că angajările se fac cu dificultate din cauza legislației, dar angajații sunt din ce în ce mai greu de găsit. Salarizarea precară, lipsa altor beneficii suplimentare și condițiile de muncă fac ca domeniul nostru să nu fie unul dintre cele mai căutate. Dacă în trecut, chiar și în perioadele dificile, puteam vorbi totuși de o anumită selecție, în acest moment vorbim doar de nevoia de a suplini lipsa de personal. Trebuie ca, atât ministerul, cât și angajatorii din subordine să se aplece asupra nevoilor salariaților, să lucreze pentru și nu împotriva acestora și, împreună să găsim soluții pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și a salarizării în Sport și Tineret.

SNST va propune MTS un nou proiect de memorandum către Guvernul României pentru deblocarea unui număr cât mai mare de posturi.

 

Echipa SNST

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: Anunț de angajare