„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Angajare fictiva la Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti

Profitorii sistemului ii calca in picioare pe antrenorii voluntari care muncesc de ani de zile fara bani

Continuam dezvaluirile privind ilegalitatile de la CS Olimpia Bucuresti, am ramas datori auditoarei MTS care, in loc sa isi faca treaba corect si legal, nu constata nimic din tot ce se intampla acolo doar aplica tehnici de intimidare cu scopul de a instaura linistea.

La  data de 12.03.2021, un ordin de plata al CS Olimpia, gresit completat, s-a intors de la Trezorerie. In urma verificarilor, se constata ca OP–ul reprezenta salariul unui nou angajat, SZILVASSY VALERIU- VICTOR!  Incepe o mica disputa intre angajati, cine este SZILVASSY VALERIU- VICTOR?  Cand a fost angajat? Ce functie  detine? La ce compartiment este angajat? Cum de nu l-a vazut nimeni pe acest nou angajat? Cine i-a facut pontajul?

De la Resurse Umane s-a aflat ca aceea persoana  nou angajata dar invizibila, pe care nu o vazuse nimeni prezenta, fara niciun document care sa ateste legitimitatea  postului / functie sale, norma, pontaj, dar care era remunerata la data de 15.02.2021 era SZILVASSY VALERIU- VICTOR  angajat  prin  detasare din data de 19.02.2021, de la CSN Lia Manoliu  – functia de Kinetoterapeut, la CS OLIMPIA Bucuresti – pe postul de antrenor senior – Sectia / INOT.

Este adevarat ca la nivelul institutiei s-a facut o nota de fundamentare privind solicitarea unui post de antrenor senior/ sectia Inot, in scopul dezvoltarii acestei sectii si mai ales pentru ca la sectia de Inot, pe langa antrenorul maestru cu norma I/I, activeaza de 4 ani  un antrenor voluntar,  specializarea Inot,  integrat in activitatea de performanta si instruire a sportivilor. La aceasta nota de fundamentare privind alocarea acestui post, nu a existat niciun raspuns din partea MTS.

 Se pare ca pentru antrenorul voluntar care munceste de 4 ani, fara a fi remunerat, nu s-a putut face nimic pentru a fi platit, în schimb, s-a putut obtine un post platit pentru o persoana care nu a fost vazuta niciodata de nimeni din club!

Nu prea intelegem cum este posibil asa ceva, toti stim de cate acte si diplome este nevoie in cazul unei angajari fie si prin detasaare, dar este adevarat ca, aceste lucruri devin obligatorii pentru omul de rand, insa devin, o simpla formalitate in cazul unei persoane cu sustinere.

La o cautare pe www.mts.ro aflăm mai multe despre SVV:

Despre activitatea bogata pe care o desfasoara tanarul liberal, gasim mai multe de pe internet  – Asociatii fantoma „premiate” de Consiliul Județean

SNST solicita ministrului tineretului si sportului sa faca lumina in acest caz, din cercetarile noastre este un caz deosebit de grav, o angajare fictiva cu repetitie… Speram ca ministrul Novak nu a stiut toate acestea, dar acum ca le-am facut publice, sa nu aleaga lipsa de actiune si sa nu isi asocieze numele in acest scandal cu iz penal.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: Angajare fictiva la Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti