„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

ANAD – prevenirea și combaterea dopajului în sport

Direcții de sport, asociații, federații și cluburi sportive / sportivi, profesori EFS, antrenori

Agenția Națională Anti-Doping organizează un seminar gratuit despre prevenirea și combaterea dopajului în Sport. ANAD își propune să creeze o imagine mai clară asupra modificărilor ce se impun legislației naționale de referință în contextul deciziei statelor membre ale Consiliului Europei și Agenției Mondiale Anti-Doping de a avea o legislație unitară cu privire la prevenirea și combaterea dopajului în sport.

Seminarul se va desfășura miercuri, 18 mai, în orașul Giurgiu, în intervalul 10:00-18:00.

Printre subiecte abordate vor fi noul cadru legal în contextul anti-doping (modificările din Legea nr. 310/2021 privind prevenirea si combaterea dopajului în sport), atribuțiile și responsabilitățile sportivului și ale personalului suport, contravenții și pedepse, noile modificări aduse de Legea 104/2008 (modificată prin Legea 219/2021) în ceea ce privește consumul de substanțe cu grad mare de risc, sălile de sport și politicile anti-doping.

Evenimentul se adresează personalului din direcțiilor județene de sport, respectiv a Direcției pentru Sport a Municipiului București, reprezentanților asociațiilor, federațiilor și cluburilor sportive, sportivilor, antrenorilor, profesorilor de educație fizică și sport, medicilor sportivi, personalului asistent al sportivului și ofițerilor anti-doping.

Pentru înscrieri, vă puteți adresa la: poca@anad.gov.ro menționând numele participanților și organizația de care aparțin sau să sunați la 0742 469 467 – persoană de contact Alexandru Onica.

Toate celelalte detalii, precum locul exact de desfășurare, urmează să fie trimise participanților după înscriere, înainte de eveniment.

Sindicatul Național Sport și Tineret: ANAD – prevenirea și combaterea dopajului în sport