„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Alegeri la SNST Olimpia București

Sindicatul partener de dialog social în relația cu angajatorul

La Clubul Sportiv Olimpia București, astăzi, 12 iulie 2023, au avut loc alegeri pentru noua conducere a grupei SNST de la nivelul acestei unități. În urma voturilor celor care au participat fizic și online, colegii și-au desemnat reprezentanții pentru următorii patru ani: Daniel Scurtu – lider, George Dumitrașc și Mihălțan Cristi – vicelideri.

SNST a obținut în instanță reprezentativitatea la nivel de unitate CS Olimpia București și a încheiat primul Contract colectiv de muncă din istoria acestei instituții.

Le dorim succes colegilor aleși și suntem convinși că împreună schimbăm lucrurile, ne apăram drepturile și ne facem cunoscută poziția de partener de dialog social în relația cu angajatorul, agenția, ministerele și ceilalți factori de decizie. SNST este o organizație implicată, ce reprezintă la nivel național interesele salariaților din Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică. Următorul obiectiv stabilit cu noua conducere a acestei grupe este obținerea sporului pentru condițiile de muncă conform Buletinului de expertizare eliberat de Direcția de Sănătate Publică – DSP București.

Clubul Sportiv Olimpia București funcționează ca instituție publică în subordinea Agenției Naționale pentru Sport și s-a clasat an de an între primele 3 cluburi din totalul de 48 aflate în subordinea ANS.

Tot mai mulți colegi se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare din partea celor care doresc ca împreună să schimbăm lucrurile. Pentru colegii care vor să devină membri SNST, formularul de înscriere poate fi găsit aici:

    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Alegeri la SNST Olimpia București